Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Tekol, köylerde tüm gönülleri fethediyor

Muhsin Tekol köy ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Araman bölgesindeki köylere bir dizi ziyaret gerçekleştiren Tekol’a ilgi oldukça büyük.

1 Kasım 2013 Saat: 16:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.799 kez okunmuştur

Tekol, köylerde tüm gönülleri fethediyor
Tekol, köylerde tüm gönülleri fethediyor
Muhsin Tekol köy ziyaretlerinde kendisine destek veren ekibiyle birlikte göz dolduruyor. Özel İdare Eski Müdürü Muhterem Buran, AK Parti Kandıra Gençlik Kolları eski başkanları Erhan Öztürk ve Ayhan Kılıç, Selimköy Muhtarı Ahmet Altın, Araman Köyü Muhtarı Mesut Şenol, Kandıra Devlet Hastanesi eski müdürü Orhan Can, Mimar Mücahit Küçükcici, Kandıra’nın önde gelen esnafları ve beraberinde kendisini yalnız bırakmayan yaklaşık 40 kişilik kalabalık genç grubuyla, Tekol köylerde adeta gövde gösterisi yapıyor.
DÜĞÜNE KATILDI 25 yıllık siyasi tecrübesi ile Kandıra’nın her bölgesinde yakından tanınan Tekol’un köy ziyaretleri daha çok vatandaşlarla sıcak sohbetler eşliğinde geçiyor. Ziyaret programına Mülkişehsuvar Köyü’nde İbrahim Bayram’ın oğlu Osman ile Yasemin Bayram’ın düğün cemiyetine katılarak başlayan Tekol gençlere mutluluklar diledi. Bir evlilikte sevgi ve saygının ne kadar önemli olduğunu vurgulayan Tekol, gençlerle sıcak bir sohbet gerçekleştirdi.
MUHTAR DESTEK İSTEDİ Köy programlarında Muhsin Tekol’a ev sahipliği yapan Selimköy Muhtarı Ahmet Altın konuşmalarında; “Değerli arkadaşlarım. Bu akşam Muhsin Başkanımız sağ olsunlar bizleri ziyaret ettiler. Birçoğunuz Muhsin başkanımızı yakından tanıyorsunuz fakat yine de ben kendisi hakkında birkaç kelime etmek istiyorum. Her şeyden önce ben kendisinin dürüstlüğüne, çalışkanlığına ve samimiyetine sonuna kadar kefilim arkadaşlar. Kendisi bizden biridir Kandıra’mızın sorunlarını bilen ve bu sorunları çözebilecek güçte biridir. Yanına rahatça gidip derdimizi anlatacağımız ve deva bulacağımız biridir. Dua ediyorum, İnşallah Allah nasip eder de belediye başkanımız olur kendisi” diyerek Muhsin Tekol’a desteklerini dile getirdi.
GÜZEL PROJELERİMİZ VAR Tekol’un Ömerli Köyü’ndeki ziyaretine ise kendisini karşılayan gençler damga vurdu. Gençlerle teker teker konuşarak, samimi bir sohbet gerçekleştiren Tekol’a ilgi büyüktü. Bozburun köyünde köy muhtarı Fethi Başaran beraberinde köy sakinlerinin yoğun ilgisi Tekol’u mutlu etti. Samimiyetleri için teşekkür eden Tekol, “İnşallah daha sık görüşmek nasip olur güzel projelerimiz var, nasip olursa onları paylaşmak için sık sık geleceğiz” dedi.
SIK SIK GELECEĞİM Tekol ziyaretleri sırasında konuşmalarında; “Öncelikler vaktinizi aldığım için hakkınızı helal edin arkadaşlar. Ben buraya kendimi tanıtmaya gelmedim. Zaten hepimiz birbirimizi tanıyor ve biliyoruz. Ben buraya kendimi tanıtmaya anlatmaya değil, bu yola çıktığımı bir de benden duymanızı istediğim için geldim. Gurur duyduğumuz AK Partimizin Kandıra’da temellerini atmış bir kardeşinizim. Şimdi planlarımızdan ve projelerimizden bahsetmek için biraz erken. Tabii ki zamanı geldiğinde böyle sadece hoş sohbet etmeye değil beraberinde planlarımızla projelerimizle geleceğiz. Allah nasip eder de aday olursam o zaman daha çok geleceğim. Seçim döneminden ziyade seçimden sonra daha sık geleceğim. Eksikliklerimiz tabii ki var bunları hep birlikte tartışacağız, beklentilerinizi taleplerinizi dinleyeceğim, neticesinde kararlarımızı yine birlikte vereceğiz. Kandıra’mızın merkezinde olduğu kadar köylerinde de aynı özenle çalışmamız şart.
KISIRLAŞMIŞ SIKINTILARI ÇÖZECEĞİM Sonuç itibari ile aday adaylığım oldukça bereketli bir döneme denk geldi. Ben bu yola neden çıktım diye soracak olursanız; öncelikle sokakta bu konuda ciddi bir talep gördüğüm için bu yola çıktım. 25 yıllık siyasi geçmişime ve tecrübeme dayanarak Kandıra’mızın kısırlaşmış sıkıntılarını çözeceğime inandığım için bu yola çıktım. Belediyeciliği yakından bilen biri olduğum için bu yola çıktım. Büyükşehir Belediye’mizin Kandıra’mıza büyük hizmetleri oldu ve artarak devam ediyor ve bunu yapılacak yerel seçimlerde desteklememiz gerekiyor. Yani seçim sonuçlarında il bazında farkımızı göstermemiz gerekiyor. Ben Kandıra’da bu farkı yaratacağıma inandığım için bu yola çıktım. Bu yolda yürümek ve hizmet etmek bana nasip olursa en az benim kadar gayretli olacağınıza inanıyorum. Sonuçta bu iş bir takım işi ve ben herkesi bu takımın bir parçası olarak görüyorum. Rabbim hayırlısı ne ise onu nasip etsin” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑