Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Röportaj

“Tek adamlıktan ortak akla yönelen bir yürüyüş yapacağız”

CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Hasan Bitmez, “Ülkemizin insanlarını en geniş yelpazede temsil eden altı siyasi parti olarak bir araya geldik. Tek adamlıktan ortak akla yönelen bir yürüyüş yapacağız” dedi.

11 Mayıs 2023 Saat: 17:40
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 873 kez okunmuştur

“Tek adamlıktan ortak akla yönelen bir yürüyüş yapacağız”
“Tek adamlıktan ortak akla yönelen bir yürüyüş yapacağız”

CHP Kocaeli listesinden 3. sırada milletvekili adayı Saadet Partisi GİK Üyesi Hasan Bitmez, Demokrat Parti Kandıra ilçe başkanı Olcay Çelik, Saadet Partisi Kandıra İlçe Başkanı Ramazan Nural Arslan, CHP Kandıra İlçe Başkan yardımcısı Eyüp Özdemir gazetemizi ziyaret etti.

CHP Kocaeli listesinden 3. sırada milletvekili adayı Saadet Partisi GİK Üyesi Hasan Bitmez, Gazetemizi Genel Yayın Yönetmeni Ünal Cankurt ile görüştü. Seçim sürecine dair Cankurt’un sorularını yanıtlayan ve samimi açıklamalarda bulunan Bitmez, “Kandıra’mız Kocaeli’nin en bakir kalmış, daha fazla hizmete ulaşma noktasında beklentisi olan bir ilçemiz. Dolayısıyla bu seçimler Kandıra’mızı daha fazla ilgilendiriyor. Kandıralı seçmenimizin sorunlarının çözümüne derman olacağız” dedi.

PARLAMENTER SİSTEME DÖNMEK ZORUNDAYIZ

Bitmez, konuşmalarına şöyle devam etti; “Ülkemiz öncelikle vatandaşlarımızı tamamen kucaklama noktasında yetersiz kalan cumhurbaşkanlığı sisteminden tekrar parlamenter sisteme dönmek zorunda. Sınırsız yetkiye sahip bir Cumhurbaşkanlığından, istişareden, ortak akıldan, meclis denetiminden, yargı denetiminden, bürokrasi denetiminden ve sivil toplum denetiminden uzak bir sistem olarak önümüzde duran Cumhurbaşkanlığı sisteminden parlamenter sisteme geçmemiz gerekiyor.

MUTABAKAT METNİMİZ YOL HARİTAMIZ OLACAK

Bizler ülkemizin insanlarını en geniş yelpazede temsil eden altı siyasi parti olarak bir araya geldik, Millet İttifakı adı altında seçime gidiyoruz. Sistemin değişmesi ve bununla birlikte ülkenin bekleyen problemlerinin çözülmesi noktasında birlik ve beraberlik içerisinde bu süreci yönetme gayretindeyiz. Bu noktada ortaya çıkmış olan problemlerin tespiti ve hangi politikalarla çözüleceğine dair ortak mutabakat metnimiz yol haritamız olacak. Tek adamlıktan ortak akla yönelen bir yürüyüş yapacağız. Seçmenden bu konuda desteklerini bekliyoruz. Bu çözüme katkıda bulunmaları bekliyoruz. Sadece şikayetçi olmalarının yeterli olmadığını, çözümün bir parçası olmak için onlara sunulmuş olan bu fırsatı değerlendirmelerini istiyoruz” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑