Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Ekonomi

Tavuk üreticileri Güzel'le devam kararı aldı

Türkiye tavuk üretiminin yüzde 10 kısmını yapan ilimizdeki tavuk üreticilerini bir araya getiren Kocaeli İli Kanatlı Hayvan Eti Üreticileri Birliği, 1. olağan genel kurul...

11 Mayıs 2009 Saat: 21:51
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.272 kez okunmuştur

Tavuk üreticileri Güzel'le devam kararı aldı
Tavuk üreticileri Güzel'le devam kararı aldı

Türkiye tavuk üretiminin yüzde 10 kısmını yapan ilimizdeki tavuk üreticilerini bir araya getiren Kocaeli İli Kanatlı Hayvan Eti Üreticileri Birliği, 1. olağan genel kurulunu yaptı. Tek listeli seçimde mevcut başkan Gökhan Güzel tekrar seçilerek güven tazeledi.

  

Birlik yönetimi yeniden güven tazeleyerek görev başına geldi.

Türkiye genelindeki toplam tavuk üretiminin yüzde 10 kısmını tek başına yapan ilimiz Kocaeli’deki tavuk üreticileri hem bölgemize hem de ülkemize ciddi bir ekonomik katkı sunuyor. Kurulduğu günden itibaren Kocaeli sınırları içinde bulunan kümes sahibi tavuk üreticilerini tek çatı altında toplayarak sektörün sorunlarına kalıcı çözümler bulmak için uğraşan Kocaeli İli Kanatlı Hayvan Eti Üreticileri Birliği, 1. olağan genel kurulunu Bekirpaşa’daki dernek binasında yaptı. Alılış ve saygı duruşu ile başlayan genel kurulda divan seçimi yapıldı. Yapılan oylamada oy birliği ile divan başkanlığına Maksut Karagöz, divan üyeliklerine ise Hüseyin Temel ve Nemci Gülsever seçildi. Divan kongre açılışını yaptıktan sonra yönetim kurulu geçmiş dönem faaliyet, gelir-gider ve hesap raporlarını okudu. Okunan raporlar üyeler tarafından oylanarak onaylandı. Kocaeli İli Kanatlı Hayvan Eti Üreticileri Birliği dernek merkezi önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. Yapılan seçime tek listeyle gidilirken, Gökhan Güzel güven tazeleyerek tekrar yönetim kurulu başkanlığına seçildi. Yönetim Kurulu asil listesi şöyle oluştu: Gökhan Güzel, Aladdin Terzioğlu, Dursun Ağca, Beyhan Aktop, Halil Kuzu, Temur Sarı ve Hasan Okumuş. Denetim kurulu asil üyeleri ise şöyle oluştu: Mehmet Hanefi Yiğit, Sezgin Sert ve Karaman Ordu. Seçim sonrası üyelere hitaben bir teşekkür konuşması yapan birlik yönetim kurulu başkanı Gökhan Güzel, “Sizlerin desteği ile birliğimizi kurduk,. Yine sizlerin güveni ve desteği ile tekrar yönetime seçildi. Artık yeni kurulduğumuz andaki durumda değiliz. Büyüdük ve geliştik. Kocaeli protokolü birliğimizin önemini biliyor. Yeni dönemde var olan sorunlarımıza ilişkin kalıcı çözümler bulacağız” dedi.



       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑