Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Tarım Kredi ürünleri bakkallarda satılacak

Tarım Kredi Kooperatifi, bakkallara bayilik vererek kendi ürünlerini sattırmayı planlarken projenin yıl sonu hayata geçmesi bekleniyor

14 Ekim 2022 Saat: 20:40
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.037 kez okunmuştur

Tarım Kredi ürünleri bakkallarda satılacak
Tarım Kredi ürünleri bakkallarda satılacak

TARIM Kredi Kooperatifi, bakkallara bayilik vermeye hazırlanıyor. Gıdada yaşanan fiyat artışı sonrası temel ürünlerde indirime giden kurum, ürünlere ulaşmakta güçlük çeken vatandaşlar için harekete geçti. Bakkallara bayilik vermeye hazırlanan Tarım Kredi, yıl sonu hayata geçmesi beklenen proje ile ürünlerini bakkallarda da satacak.

GIDA VE TEMİZLİK ÜRÜNLERİ SATILACAK
Basın mensuplarıyla bir araya geldiği toplantıda, yıl sonu hayata geçirmek istedikleri projeyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri’ nin Genel Müdürü Hüseyin Aydın, “Mahalle bakkalları, kendi ürünlerini satarken yanına biz de kendi ürünlerimizi koyacağız. Bakkal raflarında gıda ürünleri, temizlik ürünleri yer alacak. Üstünde Tarım Kredi etiketi olacak, fiyatlar kooperatif marketlerle aynı standartta olacak. Yani bu bakkallar bizim bayimiz olacak” ifadelerini kullandı.

PİLOT İLLER BELİRLENDİ
Bu projenin tüketici için ürüne ulaşmada kolaylık sağlayacağını belirten Aydın, “Vatandaşımız mahallesinden çıkmadan istediği ürünü bakkaldan temin edebilecek. Tüketiciler, Tarım Kredi marketindeki toptan ürünü, daha az miktarda bakkaldan alabilecek. Örneğin, Tarım Kredi Market’ten 5 kilo un yerine, mahalle bakkalından yarım kilo ürün alabilecek. Bunun yanında bazı şartlarımız da olacak. Bayilik vereceğimiz bakkallarda aradığımız özellikler olacak. Belirli zaman bu işi yapmış olmalarına ve kredibilitesine bakacağız. Bu şekilde bin tane bayilik planlıyoruz. Ankara, Mersin, Antalya, Konya, Adana pilot olarak seçtiğimiz öncelikli şehirler arasında yer alıyor” şeklinde konuştu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑