Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Tarım Kredi öncü oldu, yerel ve zincir marketlere de yayılıyor

Vatandaşın ucuz gıdaya erişimi için Ramazan’da da elini taşın altına koyarak 900 üründe fiyatı sabitleyen Tarım Kredi, öncü oldu. Vatandaş TK Marketler’e akın etti. Kampanya, yerel ve zincir marketlere de yayılıyor.

27 Mart 2023 Saat: 16:20
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.301 kez okunmuştur

Tarım Kredi öncü oldu, yerel ve zincir marketlere de yayılıyor
Tarım Kredi öncü oldu, yerel ve zincir marketlere de yayılıyor

Ramazan ayının başında vatandaşı ucuz gıdayla buluşturmak için harekete geçen Tarım Kredi Marketleri yine piyasaya öncülük etti. Et fiyatlarındaki indirimden sonra aralarında temel gıda ve temizlik maddelerinin olduğu 154 kategoride, 900 üründe daha fiyatı sabitledi. Tarım Kredi Marketleri'nin Ramazan boyunca fiyatları sabitlemesi dalga dalga diğer marketlere de yayılmaya başladı. Yerel ve ulusal birçok market zinciri başta gıda olmak üzere temel ihtiyaç malzemelerinde fiyat sabitleme ve indirim müjdesi geliyor. Fiyatlar değişse de marketler raflarda bazı ürünlerde yüzde 25'lere varan indirimler yapacak.

Ramazan'da birçok vatandaşın 'alışveriş sepetini daha ucuza nerede doldururum' sorusuna cevap niteliğinde bir kampanyaya imza atan Tarım Kredi Marketleri, fiyatı günlük değişen manav grubu gibi ürünler hariç temel tüketim ve temizlik ürünlerinde bir ay boyunca fiyatları değiştirmeyeceğini ilan etti. Ucuz ürünler ülke genelinde 1.590 adet Kooperatif Market, 400 adet KoopMini Market ve 291 adet KoopBakkal olmak üzere toplamda 2.281 adet noktada satılmaya başlandı.

Ramazan'da vatandaşlara destek olmak amacıyla mercimek, pirinç, bulgur, nohut, fasulye, ayçiçek yağı, tuz, salça, makarna, un, bisküvi, çikolata, meyve suları, su, çay, reçel, tereyağ, margarin, zeytin yağı, peynir, zeytin, şeker, süt, Et Süt Kurumu'na ait et ürünleri gibi temel gıda ürünleri ile toz deterjan, sabun çeşitleri, ıslak mendil, peçete ve kâğıt havlu gibi temizlik ürünlerini içeren yaklaşık 900 ürün çeşidinde Tarım Kredi Marketleri bir ay boyunca fiyat artırımı yapmayacak.

Tarım Kredi Marketleri'nin 900 üründe fiyat sabitleme kararı vatandaşları da memnun etti. Sabah saatlerinden itibaren birçok ilde vatandaşlar Tarım Kredi Marketleri ve satış noktalarına akın etti. Kasalarda uzun kuyruklar oluştu. Tarım Kredi Holding Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Yılmaz Bademli, "Fiyatı sabit tutulan ürünler 2 bin 281 noktasında satılmaya başlanıldı. Perakende sektörünün raflardaki fiyatı belirlerken referans aldığı market haline gelen TK Market ülkemize örnek olan kampanyaların da öncüsü oldu. Bir yandan gıda arz güvenliğinin teminatı olan Tarım Kredi Grubu iştirakleri marifetiyle de milletinin ve devletinin yanında olmaya devam edecek" dedi.

Onur Market Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Tüfekçi de 160 şubelerinde indirime gittiklerini söyledi. Kıyma ve et fiyatlarını sabitlediklerini daha önce açıkladıklarını hatırlatan Tüfekçi, indirimlerin un ve makarna gibi ürünlerde yüzde 18 civarında olduğunu kaydetti. Bu dönemde temel gıda ve ihtiyaç ürünlerini indirimli satmaya özen gösterdiklerini söyleyen Tüfekçi, "Bayramlıklarda da indirime gitmek için hazırlık yapıyoruz" diye konuştu.

Tarım Kredi Marketleri'nin ilk fitili ateşlemesi diğer marketlere de yayıldı. 23 bin 500'den fazla üyesi bulunan İstanbul Ticaret Odası Perakende Komitesi ve Meclis Üyesi Yavuz Altun, aralarında Carrefour, Migros, Bim, Mopaş, Çağrı, Özen Gıda, Onur Market gibi pek çok önde gelen ulusal ve yerel zincirin Ramazan ayına indirim ve fiyat sabitleme kararıyla girdiğini söyledi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑