Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Tarhan: Tek hayalim Kandıra’yı kurtarmak

CHP ilçe teşkilatının düzenlediği yemekte muhtarlara seslenen Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tahsin Tarhan, “Başkan olursam tek hayalim Kandıra’yı kurtarmak” dedi.

23 Ocak 2014 Saat: 06:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 9.213 kez okunmuştur

Tarhan: Tek hayalim Kandıra’yı kurtarmak
Tarhan: Tek hayalim Kandıra’yı kurtarmak

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tahsin Tarhan, Kandıra ilçe teşkilatının düzenlediği yemekte merkez ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi. Bereket Lokantası’nda düzenlenen yemeğe CHP Kandıra Belediye Başkan adayı İsmail Sarıca, İlçe Başkanı Kenan Çapraz, eski İlçe Başkanı Muzaffer Yağız, SKM Sorumlularından Mustafa Küpçü, il genel ve belediye meclis üyeleri katıldı.
KANDIRA’NIN KANLKINMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ Yemeğin ardından konuşma yapan CHP Kandıra Belediye Başkan adayı İsmail Sarıca; “Kandıra’nın kalkınması, insanımızın ekonomik bakımdan gelişmesi ve çocuklarımızın iş sahibi olması için büyükşehir belediye başkanımızla birlikte güzel bir uğraş verme sevdasındayız. Sizleri köyünüzde de ziyaret ederek bu düşüncelerimizi ve projelerimizi paylaşacağız” diye konuştu.
ARTIK UYANMALIYIZ Ardından söz alan Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tahsin Tarhan, kendisini tanıtarak başladığı konuşmasında; “Halkın içinden çıkmış bir hemşeriniz olarak Kandıra’nın sorunlarını iyi bilen bir kardeşinizim. Bildiğiniz gibi Büyükşehir yasasıyla çok şey değişti. Köy tüzel kişiliği kaldırıldı. Görünen o ki köylerimiz yok edilmek isteniyor. Onun için bizler artık uyanmalıyız” şeklinde konuştu.
KÖYLÜDEN SU PARASI ALMAYACAĞIZ Projelerini kısaca anlatan Tarhan; “Allah’ın suyunu köylere parayla satıyorlar. Bu adaletsizlik. Size söz veriyorum başkan olmamız durumunda sudan para almayacağız. Yasalar parasız su verilmez diyorsa su fiyatını 1 kuruştan alacağız. Köylerde üretilen sütleri toplayacağız ve yoksul çocuklara, okullara dağıtacağız. Köylerde üretilen mahsulleri de belediye alacak. Belediye size tohum, fidan, gübre desteğini verecek. Ben köylerin yaşamasını istiyorum. Atalarımızdan kalmış köyleri çocuklarımıza teslim etmeliyiz” dedi.
HAYALİM KANDIRA’YI KURTARMAK Kandıra’da istihdam sağlamak için güçlü projeleri olduğunu vurgulayan Tarhan; “Bugün Kandıra’da hakim olan işsizlik sorunu çok rahat çözülür. Çünkü Kandıra’nın her tarafı maden. Bunun yanı sıra doğa güzellikleriyle turizm alanı seçilmiş ama değerlendirilmiyor. Turizm Kandıra’da yapılsa Kocaeli bile geçinir. Başkan olursam tek hayalim var o da Kandıra’yı kurtarmak” dedi.
DEREN’E GÖREV VERDİ Yemeğin ardından esnaf ziyareti yapan CHP’liler, ÇYDD Şube Başkanı aynı zamanda CHP’li olan Sevim Deren’i de ziyaret ettiler. Tahsin Tarhan, başkan olduğu zaman Sevim Deren’e fakir çocukları okutma görevi vereceğini ve bunun için gerekli bütçeyi ayırtacağını ifade etti. Daha sonra yoğun bir kalabalıkla esnaf ve vatandaşı selamlayan CHP’liler, pazar yeri ve sanayi esnafını da ziyaret ederek destek istediler.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑