Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Tarhan, Kandıra’da başkan gibi karşılandı

CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan ve Kandıra Belediye Başkan Adayı İsmail Sarıca, Kandıra merkezde bulunan esnafları tek tek ziyaret ederek halkın büyük ilgisiyle karşılaştı.

17 Ocak 2014 Saat: 17:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.370 kez okunmuştur

Tarhan, Kandıra’da başkan gibi karşılandı
Tarhan, Kandıra’da başkan gibi karşılandı

Seçim çalışmalarına hız veren ve Kandıra merkezde bulunan esnafları ziyaret eden CHP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan, halkla buluşarak sorunlarını dinledi. Tarhan’a Kandıra Belediye Başkan Adayı İsmail Sarıca, CHP Kandıra İlçe Başkanı Kenan Çapraz, eski ilçe başkanı Muzaffer Yağız, il genel ve belediye meclis üyeleri, ilçe gençlik kolları, kadın kolları ve çok sayıda CHP’li eşlik etti. İlçe Gençlik Kolları Başkanı Çağlar Marangoz ve ekibi, ziyaret edilen esnaflara broşür dağıtmayı da ihmal etmedi.
GENÇLERE İHTİYACIMIZ VAR Ziyaret edilen her iş yerinde halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Tarhan, Kandıra’nın sorunlarını bildiğini ve çözmek için hazır olduklarını belirtti. Halkın sorunlarını dinleyen ve seçilmeleri halinde bütün sorunları çok kısa sürede çözeceklerini kaydeden Tarhan, “Kandıra doğası ile ilimizin en seçkin ilçelerinden biri. Biz Kandıra’mızın doğal güzelliklerine dokunmadan ilçeye yatırım yapacağız. Projelerimiz ve çalışmalarımız bu yönde” dedi. Ziyaretleri esnasında gençlere ayrı bir önem veren Tarhan, “Hükümetin durumu ortada. Ülkemizde demokrasi yok edilmek isteniyor. Ülkemizi kurtarabilmemiz için gençlerimizin desteğine ihtiyacımız var” şeklinde konuştu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑