Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Tarhan: Kandıra bizim için önemli

CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tahsin Tarhan, ilçe gençlik kollarının düzenlediği yemekte, “Kandıra bizim için önemli” açıklamasında bulundu.

19 Ocak 2014 Saat: 18:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.706 kez okunmuştur

Tarhan: Kandıra bizim için önemli
Tarhan: Kandıra bizim için önemli

Seçim çalışmalarına start veren CHP Kandıra İlçe Gençlik Kolları Başkanı Çağlar Marangoz ve yönetimi, Mavi Köşe Kahvaltı ve Izgara Tesisleri’nde yemekli bir program düzenledi. Programa CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tahsin Tarhan, CHP Kandıra Belediye Başkan adayı İsmail Sarıca, CHP Kandıra İlçe Başkanı Kenan Çapraz, Kandıra eski İlçe Başkanı Muzaffer Yağız, il yöneticisi Selçuk Kurcan, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.
KANDIRA’NIN KALKINMASI Yemekte konuşan Marangoz, Kandıra’da yerel seçim startını başlattıklarını söyledi. Marangoz, “Önümüzde çok kısa bir zaman kaldı. Bu zaman diliminde elimizden gelenin fazlasını yaparak çalışmalarımızı yürüteceğiz. Ulaşmadığımız hiçbir genç kalmayacak” diye konuştu. Ardından konuşma yapan Tarhan ise, “Göreve geldiğimde Kandıra’nın kalkınması için elimden geleni yapacağım. Kandıra bizim için çok önemli. Ben yeşili tercih eden bir belediye başkanıyım. Kandıra’nın doğal güzelliklerine zarar vermeden ilçenin kalkınması için iş sahaları oluşturacağız” dedi.
İKTİDARDAN ŞİKAYETÇİ Kuşkan ise muhalefete yüklendiği konuşmasında, “Büyükşehir’de ve Kandıra’da mevcut belediye başkanları o kadar kötü yöneticiler ki bize çok yardımcı oluyorlar. Artık halkımız da bazı gerçeklerin farkına vardı. Seçim çalışmalarında gittiğimiz köy ziyaretlerinde halkın iktidara olan şikâyetleriyle karşılaşıyoruz. Artık herkes elini taşın altına koymalı. İlimize ve İlimizin en gözde ilçesi Kandıra’mıza sahip çıkalım” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑