Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Tabakhane Caddesi içler acısı bir halde

Kandıra Orhan Mahallesi Tabakhane Caddesi’nde alt yapı çalışmaları bitmesine rağmen aylardır mahalle halkı çamurdan kurtulamadı.

10 Nisan 2013 Saat: 18:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.668 kez okunmuştur

Tabakhane Caddesi içler acısı bir halde
Tabakhane Caddesi içler acısı bir halde
İlçemizde 3 yıldan beri süren alt yapı çalışmalarının bu yıl içinde tamamlanması bekleniyor. Kandıra, 3 yıldır süren alt yapı çalışmaları yüzünden illallah etti. Bazı gün susuz kaldı, bazı gün çamura saplandı, bazı günler ise ev ve iş yerleri toz toprak içerisinde kaldı. İlçe halkı kendi yöntemlerine göre bu sıkıntıları aşmak için çeşitli çözümler üretti. Nihayet Kandıra’da alt yapı çalışmalarında sona yaklaşıldı.
RAHAT NEFES ALDI 7 ay önce Orhan ve Aydınlık mahallelerinde yapılan alt yapı çalışmaları 2-3 ay önce tamamlandı fakat üst yapı çalışmaları hala yapılmadı. Hal böyle olunca da mahalle sakinlerinin çileleri isyana dönüştü. 7 ay boyunca alt yapı çalışmaları yüzünden çamur içerisinde yaşam mücadelesi veren mahalle halkı, havaların ısınmasıyla rahat bir nefes aldı. YÜRÜMEK MÜMKÜN DEĞİL Fakat Tabakhane Caddesi sakinleri bu kadar şanslı değildi. Havaların sıcak gitmesine rağmen Tabakhane Caddesi’nde yürümek mümkün bile değil. Çamur ve gölete dönüşen cadde, mahalle sakinlerine isyan ettiriyor. Kaldırımlarında çamur içerisinde olması vatandaşlara zor anlar yaşatıyor. Mahalle sakinleri yetkililerden üst yapı çalışmaları başlayana kadar, halkın güçlükle yürüdüğü cadde ve sokaklara geçici çözüm bulmalarını rica ve talep ediyorlar.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑