Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Süleyman Manav Demokrat Partiye geçiyor

AKP'den istifa ederek Demokrat partiye geçeceği öne sürülen Süleyman Manav, AKP'de yaşanan sürecin bu kararı vermesinde etkisi olduğu ileri sürülüyor.

11 Mayıs 2009 Saat: 22:04
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.857 kez okunmuştur

Süleyman Manav Demokrat Partiye geçiyor
Süleyman Manav Demokrat Partiye geçiyor

AKP’den istifa ederekDemokrat partiye geçeceği öne sürülen Süleyman Manav, AKP’de yaşanan sürecin bu kararı vermesinde etkisi olduğu ileri sürülüyor.

 

AKP’nin kurucu üyelerinden olan ve Kandıra AKP İlçe Başkan yardımcısı görevini uzun süre yürüten Süleyman Manav, Cengiz Kan’ın İlçe Başkanlığı döneminde görevinden alınarak yerine Sadi Ateş getirilmişti. Bunun üzerine bir süre sessiz kalan Manav, parti içi kargaşalar devam edince partisinden istifa ederek Demokrat partiye geçeceği öğrenildi.

 

Tüm partiler AKP’nin bu bölünmüşlüğünden istifade etmek için peşlerine düşerken AKP Belediye Başkan adayı Cengiz Kan ve İlçe Başkanı Erdinç Şentürk bu olan biteni görmezden gelerek adeta bizlerin kimseye eyvallası yok dercesine AKP’yi Kandıra’da paramparça etmeye devam ediyorlar. AKP’ye gönül vermiş ve çok sayıda karamsar kişilerin farklı partilerde yer ararken Demokrat Parti Kandıra Belediye Başkan adayı Olcay Çelik’in Süleyman Manav’a teklif götürdüğü, Manav’ın da bu teklifi değerlendirebileceğini dile getirdiği öğrenildi. İler ki günler de çok sayıda AKP’linin partisinden istifa ederek, Demokrat parti de yer alabileceği bekleniyor.



Kaynak: www.sanalturizm.net
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑