Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Süha Ağabeyimizi Kaybettik

Kandıra’nın eski fotoğrafçılarından, KASKF eski başkanı, KOÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğrafçılık bölümü öğretim üyesi Süha Kocaoğlu hayatını kaybetti.

30 Haziran 2013 Saat: 22:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.309 kez okunmuştur

Süha Ağabeyimizi Kaybettik
Süha Ağabeyimizi Kaybettik
Kandıra da uzun yıllar Foto Renk adı altında fotoğrafçılık mesleğini yürüten Süha Kocaoğlu’nu kaybettik. KOÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğrafçılık bölümü öğretim üyesi olarak görev yapan Kandıra ve Kocaeli de başarıyla tanınan KASKF eski başkanı Süha Kocaoğlu uzun süredir savaştığı kanser hastalığına bu gün yenik düştü. Kandıra’nın tanınmış simalarından merhum aşçı İhsan’ın oğlu olan Süha Kocaoğlu yarın(Pazartesi) Kandıra Çarşı Camii`nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Kandıra`da toprağa verilecek.
En son yıllar önce birlikte çalıştığımız fotoğraf dükkanındaki fotoğrafa Süha Ağabeyimiz 23 Eylül 2012 de facebook hesabından “ Hey gidi günler... bir anda fotoğrafı görünce şok oldum. meğer zaman ve hayat su gibi akmış gitmiş. sanki daha dün gibi...” demişti. Foto Renk Fotoğraf Stüdyosunda 1986-1991 yılları arasında Süha ağabeyimin yanında 5 yıl çalışarak kendi işyerimi açtım. Kandıra da Foto Ünal olmamızda Süha ağabeyimizin büyük payı bulunuyor. Bana ağabeylik yapan ve sanat öğreten, ekmeğimi kazanmamda öncülük yapan Süha ağabeyime Ünal Cankurt olarak Allahtan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı dilerim.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑