Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Sude Butik hizmete açıldı

Hem bayan giyim hem de terzi hizmeti verecek olan Sude Butik, Aydınlık Mahallesi Güvenler Caddesi Yelkencioğlu İş Hanı’nda açıldı.

2 Eylül 2016 Saat: 17:13
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 10.382 kez okunmuştur

Sude Butik hizmete açıldı
Sude Butik hizmete açıldı

Uzun yıllar tekstil sektöründe çalışan Kandıra’nın tanınmış simalarından Azize - Seyhun Alkandurur çifti, Sude Butik adlı iş yerlerini Aydınlık Mahallesi Güvenler Caddesi Yelkencioğlu İş Hanı’nda açarak hizmet vermeye başladı. Bayan giyimden çanta çeşitlerine kadar geniş ürün yelpazesiyle müşterilerinin ihtiyaçlarına cevap verecek olan Sude Butik, terzi bölümünde ise elbise, penye, tişört, paça, overlok, fermuar, ütü ve her türlü tamirat işlerinde hizmet verecek.

UYGUN FİYATLAR

Göz zevkine hitap eden iç dekorasyonuyla da dikkat çeken Sude Butik, uygun fiyat seçenekleriyle her kesime kapılarını açık tutuyor. Çantalar 15 liradan, tişörtler 20 liradan, pantolonlar 30 liradan, tunikler 40 liradan şal çeşitleri de 20 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Terzi kısmında ise yine uygun fiyatlarla müşterilerin talebine cevap veriliyor. Kandıra halkının ilgisinden oldukça memnun olduklarını ifade eden Alkandurur çifti, mağazalarını henüz keşfetmemiş olanları Sude Butik ile tanışmaya davet ediyor. 

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑