Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

SP’li Ramazan Arslan: Esnafın sesi olacağız

SP Kandıra Belediye Başkan adayı Ramazan Arslan sanayi esnafıyla yaptığı kahvaltıda “Oylarınızı bize verirseniz esnafın sesi olacağız” diye konuştu.

4 Şubat 2014 Saat: 14:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.239 kez okunmuştur

SP’li Ramazan Arslan: Esnafın sesi olacağız
SP’li Ramazan Arslan: Esnafın sesi olacağız

Saadet Partisi Kandıra ilçe teşkilatı, sanayi esnafıyla Mavi Köşe Kahvaltı ve Izgara Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltıya SP Kandıra İlçe Başkanı Hakan Erol, Belediye Başkan adayı Ramazan Arslan, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Asım Kemal Karagöz ve çok sayıda sanayi esnafı katıldı.
MİLLİ GÖRÜŞ DAVASI KAZANACAKTIR Kahvaltıya geçilmeden önce Belediye Başkan adayı Ramazan Arslan’ın ikiz çocuklarından biri olan Malik Arslan, yemek duası okudu. Kahvaltının ardından konuşma yapan İlçe Başkanı Hakan Erol, katılan esnaflara teşekkür ederek; “Seçim sürecimiz başladı. Biz kısaca diyoruz ki, Ramazan başkanımız Allah’ın izniyle milli görüş davası ile bu seçimi kazanacaktır. İnşallah sizlerin desteğiyle birlikte yolumuza devam ederiz” şeklinde konuştu.
GÖNÜLLERDE YATAN ASLAN RAMAZAN ARSLAN SP Kandıra Belediye Başkan adayı Ramazan Arslan ise yaptığı konuşmasında; “Heyecanlı bir şekilde seçim sürecine girdik. Herkesin kendisine göre bir siyasi duruşu var, bir partisi var. Herkesin gönlünde bir aslan yatar. İnşallah bu seçimde gönüllerde yatan aslan Ramazan Arslan olur.
ESNAFIN SESİ OLACAĞIZ 24 senedir ticaretle uğraşıyorum. Sizde ticaretle uğraştığınız için beni çok iyi anlarsınız. Her esnafın bir sıkıntısı var. Sizin yaşadığını sıkıntıların hepsini beraber yaşıyoruz. İnşallah belediyeyi alırsak sizin derdinizi en iyi anlayan biz olacağız. Bizler oylarınıza talibiz. İnşallah oylarınızı bize verirsiniz bizde sizin sesiniz ve diliniz olacağız.
KİMSENİN AYIBIYLA UĞRAŞMADIK İki senedir ilçe başkanlığı yapıyoruz. Bu süre içinde köyü bir siyaset yapmadık. Kimsenin ayıbıyla uğraşmadık. Yaptığımız siyaseti oy için değil, milli görüş terbiyesi içinde yapmaya çalıştık. Herşey sizin takdirinize bağlı. Eğer bir yanlışımız olursa kulağımızı çekin ve bizi uyarın. Uyarmazsanız bu sizin vebaliniz. Hepinizi çok seviyorum” diye konuştu.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑