Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

SP’li kadınlara başarı plaketi

Saadet Partisi kadın kolları il müfettişi Safinaz Özalp, Kandıra kadın kollarının aylık olağan divan toplantısına katılarak başarılı bir seçim süreci yürüten kadın kolları başkanı Nurcan Arslan’a plaket takdim etti.

18 Haziran 2014 Saat: 17:53
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.902 kez okunmuştur

SP’li kadınlara başarı plaketi
SP’li kadınlara başarı plaketi
Saadet Partisi Kandıra kadın kolları 2014 yerel seçimlerinin ardından çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Kandıra’da varlıklarını hissettirmek için gece gündüz çalışma yapan kadınlar üye sayılarının artması için ummalı çalışmalar yürütüyor. Önceki gün aylık olağan divan toplantısını gerçekleştiren ilçe kadın kollarına Saadet Partisi kadın kolları il müfettişi Safinaz Özalp’da eşlik etti. Özalp, 2014 yerel seçimleri için büyük çaba harcayan ve başarılı bir seçim süreci yürüten kadın kolları başkanı Nurcan Arslan’a plaket takdim etti.
SAADET PARTİSİ YOK OLMADI Kandıra’da var olduklarını hissettirmek istediklerini söyleyen Özalp, “Bazı kesimler Saadet Partisi’nin yok olduğunu söylüyor ama yanılıyorlar. Biz gerek ilde gerekse 12 ilçede tüm kadrolarımızla varız ve çalışmalarımıza devam ediyoruz. Milli görüşü daha fazla kişiye anlatmak ve üye sayımızı arttırmak için koordinatörlü bir şekilde çalışmaya yılmadan devam edeceğiz” diye konuştu. PES ETMEDİK 2014 yerel seçimlerde %4.1 oy oranıyla Kandıra’da dördüncü parti olmalarına rağmen pes etmediklerini söyleyen kadın kolları başkanı Nurcan Arslan, “Alınan seçim sonuçlarına rağmen milli görüşü bir adım öne taşımak için çalışmaya devam edeceğiz. Kadın kolları olarak oluşturduğumuz yeni yönetimimizle partimizin üye sayısını arttırmak ve milli görüşü daha fazla yükseltmek için elimizden geleni yapacağız. Çalışmalarımıza destek veren ve bize plaket vererek onure eden il müfettişimize teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑