Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

SP Kandıra ilçe başkanlığına Hakan Erol atandı

Mevcut İlçe Başkanı Ramazan Arslan’ın belediye başkan adayı olmasıyla boşalan ilçe başkanlığına Hakan Erol atandı.

11 Aralık 2013 Saat: 00:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.757 kez okunmuştur

SP Kandıra ilçe başkanlığına Hakan Erol atandı
SP Kandıra ilçe başkanlığına Hakan Erol atandı

Atama yazısını İl Yönetim Kurulu Üyesi Kandıra İlçe Sorumlusu Yusuf Kaçar tebliğ etti. Göreve gelen Hakan Erol kısaca milli görüş camiasıyla nasıl tanıştığını anlattı. Saadet Partisi Kandıra İlçe Başkanı Hakan Erol; “Daha önce iki siyasi partiyi takip ettim ancak bu partilerde yapılan siyasetin beni huzursuz ettiğini anladım. Gönlüm milli görüş camiasında huzur buldu. Buradaki samimiyet, halisane niyet ve bir gün herkesin bu kapıya döneceğine olan inancım buradaki çalışma azmimi artırdı. Beni bu göreve layık gören herkese teşekkür ediyorum. Önümüzde ilçemiz ve ülkemiz için çok önemli bir yerel seçim süreci var. Herkesi Kandıra’mıza hizmet için milli görüş camiasına davet ediyorum” dedi.
PARTİMİZE SAHİP ÇIKMIŞTI Atama esnasında Kandıra Belediye Başkan Adayı Ramazan Arslan’da hazır bulundu. Söz alan Arslan; “Milli görüşçüyüm diyenlerin çeşitli bahanelerle partimizi terk ettiğinde CHP’den ve MHP’ den gelen bu kardeşlerimiz hiçbir beklentileri olmadan partimize sahip çıktılar. Hakan kardeşimiz teşkilatımızda en devamlılığı olan, çalışma azmi olan iyi bir kardeşimiz, o artık bizim ilçe başkanımız. Hakan başkanımıza hayırlı olsun, seçim sürecinde birlikte Kandıra’mız için en güzel çalışmaları çıkaracağımıza inanıyorum” dedi.
HAKAN EROL KİMDİR? 1974 Kandıra doğumlu. Aydınlık Mahallesi’nde ikamet etmekte. Evli ve 3 çocuk babası olan Erol, Kandıra Sanayi Sitesi’nde esnaflık yapıyor.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑