Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

SP Kandıra gençlik kollarından kardeşlik mesajı

Saadet Partisi Kandıra ilçe gençlik kolları, diğer siyasi partilerin gençlik kolları ile kahvaltıda buluşarak kardeşlik mesajı verdi.

7 Şubat 2014 Saat: 14:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.287 kez okunmuştur

SP Kandıra gençlik kollarından kardeşlik mesajı
SP Kandıra gençlik kollarından kardeşlik mesajı
Saadet Partisi Kandıra ilçe gençlik kolları, Görele Pide ve Döner Salonu’nda diğer siyasi partilerin gençlik kolları başkanları ve üyeleri ile kahvaltı programı düzenledi. Düzenlenen kahvaltıya Saadet Partisi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Asım Kemal Karagöz, Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Ölmez, CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Çağlar Marangoz, MHP İlçe Gençlik Kolları Başkan Vekili Emrah Şakacı, DP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Battal ve çok sayıda genç parti üyeleri katıldı.
SİYASETİ KİŞİSEL MENFAATLERLE KARIŞTIRMAYIN Kahvaltının ardından konuşma yapan SP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Asım Kemal Karagöz, partiler ve düşünceler farklı olsa da siyasi meselelerin kişisel menfaatlerle karışmaması gerektiğinin vurgusunu yaptı. Karagöz, “Bizler Kandıra’mızın istikbalini düşünerek sadece gelecek seçimler değil gelecek nesiller için çalışmayı ilke edinmiş bir teşkilatız. Ancak malumunuz önümüzde çok kısa bir süre sonra Kandıra’mız, ülkemiz, İslam alemi ve insanlık adına çok önemli bir seçime girmiş olacağız. Bu vesileyle Kandıra adına vaktini ve emeğini harcayarak siyaset yapan kardeşlerimizle bir araya gelmeyi ve düşüncelerimizi paylaşmayı düşündük.
AYNI TOPRAKLARIN EVLATLARIYIZ Bizler memleket meselelerine şahsi menfaatlerin karışmaması gerektiğine inanıyoruz. Bizler siyaset yaptığımız partiye akrabamız var diyerek kan bağıyla iş imkanı var diyerek mide bağıyla bağlı değiliz. Tüm mukaddesatımız siyaset ile muhafaza edilebilir düşüncesiyle akıl ve kalp ile bağlıyız. Bu yüzden kardeşlerimizle düşüncelerimizi paylaşmayı ve seçim sürecinde yapılacak çalışmalarda sadece Kandıra’nın istikbali için daha iyisini nasıl yaparız mücadelesinin dışında herhangi bir mücadelemiz olmayacağını belirtmek için toplanmış bulunuyoruz. Çünkü bizler düşüncelerimiz, partilerimiz farklı da olsa aynı toprakların evlatlarıyız ve kardeşiz” diye konuştu.
Yemeğin ardından SP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Asım Kemal Karagöz’ün 4 yaşındaki yeğeni Buğra Yılmaz yemek duası yaptı.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑