Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

SP Kandıra adayını kamuoyuna duyurdu

SP Kandıra İlçe Başkanı Ramazan Arslan ilçe binasında düzenlenen bir basın açıklamasıyla Kandıra Belediye Başkan Adayı olarak kamuoyuna duyuruldu.

28 Kasım 2013 Saat: 15:06
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.140 kez okunmuştur

SP Kandıra adayını kamuoyuna duyurdu
SP Kandıra adayını kamuoyuna duyurdu
SP Kandıra İlçe Başkanı Ramazan Arslan’ın belediye başkan adaylığını açıklamasının ardından partililer ile bir araya gelerek kamuoyuna basın açıklaması yapıldı. Düzenlenen toplantıya İl Başkan Yardımcısı Hasan Altıntaş, İl Yönetim Kurulu Kandıra Sorumlusu Yusuf Kaçar, Kandıra Belediye Başkan Adayı Ramazan Arslan, ilçe yönetimi ve partililer katıldı.
YANLIŞLARA DUR DİYECEĞİZ Düzenlenen toplantıda ilk konuşmayı yapan SP il başkan yardımcısı Hasan Altıntaş, ülkenin ekonomik, siyasi ve sosyal sorunlarla sıkıntılı bir süreçten geçtiğini belirterek, “Çok büyük sorunlarımız var. Uygulanan yanlış politikalar ülkemizi bölgede yalnız bırakmıştır. Bunlardan kurtuluş milli görüş politikaları ve SP iktidarıdır. Bu olumsuzluklara dur demenin en iyi yolu yerel seçimlerde AK Partiye gereken dersi vermektir. 30 Mart’ta yapılan yanlışlara dur diyeceğiz. SP BAYRAĞINI KANDIRA’YA DİKECEĞİZ Bu akşam adayımızı açıklamaya geldik. Bölgenin sorunlarını ve sıkıntılarını yakinen bilen ilçe başkanımız Ramazan Arslan belediye başkan adayımızdır. SP’nin bayrağını inşallah Kandıra’ya dikeceğiz. Kandıra’nın milli görüşlü belediyeyle tanışmasının zamanı geldi. 2015 seçimlerinde SP iktidar olacaktır inşallah. Başkanım hayırlı olsun” dedi.
BU GÖREV BANA ÖDÜL OLDU İl başkanı Altıntaş’ın ardından konuşma yapan belediye başkan adayı Ramazan Arslan, askerlik anısını anlatarak başladığı konuşmasında “Askerlik yaparken Erbakan Hocamızın mitingine katıldığım için içtimaya geç çıktığımdan komutanımdan terhisime bir hafta kala tokat yemiştim. Bu görev bu tokatların bana ödülü gibi oldu. İnşallah bu davada şımarmayız, yoldan çıkanlardan olmayız. Bizim davamızın hakka daha yakın olduğunu düşünüyorum. BİZİM OYUMUZ BEREKETLİDİR Elimizden geldiği kadar bu görevi yürütmeye çalışacağız. Biz adayımızı başkalarına göre belirlemedik. Bir oyumuz bile olsa bereketi bir oydur. Herkesle cennet ehli gibi konuşun, kimseyi kırmayın. Oy için kesinlikle yalan söylemeyin. Seçim sürecinde şu parti güçlü, şu parti gelecek bu parti gelecek diye düşünen arkadaşımız varsa bizden izin istesin. Kandıra’yı bir adım ileriye götürebilirsek ne ala. Bu kutlu görevimizde Allah bizi utandırmasın” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑