Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

SP Kandıra, adayını belirlemek için istişare yaptı

SP Kandıra ilçe teşkilatı, belediye başkan adayını belirlemek için istişare toplantısı yaptı. Toplantı sonucunda belirlenen isimleri Ankara genel merkeze gönderen ilçe teşkilatı, adayını ilerleyen günlerde açıklayacağını bildirdi.

14 Kasım 2013 Saat: 16:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.816 kez okunmuştur

SP Kandıra, adayını belirlemek için istişare yaptı
SP Kandıra, adayını belirlemek için istişare yaptı
Saadet Partisi Kandıra ilçe teşkilatı belediye başkan adayını belirlemek için bir araya gelerek parti binasında istişare toplantısı yaptı. Toplantıya; Saadet Partisi İlçe Başkanı Ramazan Arslan, Divan Başkanı Hasan Altıntaş, katipleri Abdurrahman Özcan, il müfettişi Yusuf Kaçar, yönetim kurulu üyeleri ve parti üyeleri katıldı. BAŞKA ADAYLARA GÖRE BELİRLEMEYECEĞİZ Toplantıda konuşma yapan Arslan “Bizler üretime dayalı, öz kaynaklarıyla geçinen, dışa bağımlı olmayan, AB değil İslam birliğini amaçlayan yegane teşkilatız. Adayımızı başkalarının adayına göre belirlemeyeceğiz. İstişare sonucumuzu genel merkeze gönderip, gelen sonuca göre sürece gireceğiz” dedi. 5 YILLIK MAKAM İÇİN… Ardından Kandıra gündemini değerlendiren Arslan; “Bakıyorum etrafıma herkes bir telaş içerisinde. Kulisler, toplantılar, istişareler. Herkes bir şeyin ucundan tutmanın peşinde. Kimi doğru olağan yollardan; kimi katakulli ile.. Bu kadar taklaya, bu kadar telaşa değer mi diyorum kendi kendime. Oturacağınız topu topu Allah ömür verirse 5 yıllık bir makam. İlçemizde yola çıktıklarını yarı yolda bırakanlar mı ararsın? Yüzüne güldüğünün pisliklerini dosya yapıp Ankara’ya yollayanlar mı? Bir gün biriyle, diğer gün biriyle olanlar mı? Yapmacık arkadaşlıklar, ne arasanız var şuan ki ortamda” dedi.
SİYASETTE TEMİZ İNSAN OLSUN Kandıra’daki siyaseti ağır bir şekilde eleştiren Arslan, “Sadakatsizlik, ihanet, yalan, dolan… Siyasetin doğasında bunlar var diyenlere söylüyorum; İslam’ın doğası bu değil. Bizim için hiçbir şeyin doğasında bu kötü özellikler olamaz, olmamalı. Sadakat, doğruluk, dürüstlük, inanç, ahlak ve maneviyat sadece siyasetin değil; aile hayatının, ticaretin, eğitimin her şeyimizin doğası olmalı. Bunu temizlemekte temiz insanların siyasette olmasıyla mümkün. KÖTÜNÜN İYİSİNİ SEÇMEK ZORUNDAYIZ Tabi tertemiz, millete gerçekten hizmet edebilecek insanlarda var bu karmaşada. İşte bu insanlar umut veriyor geleceğe dair bizlere. O insanlar da olmasa, siyaset hepten çekilmez bir hal alacak emin olun. Ama bakıyorum, bunu düzeltmeye niyetli kimseler ya ayak oyunları ile görevden alınmanın derdinde, ya da siyasetin tamamen dışında. Temiz, doğru, dürüst, ahlak ve maneviyata önem veren insanlar nedense bu makamlara yaklaştırılmıyorlar bile. Kötünün içinden en iyisini seçmekle baş başa bırakıyorlar bizi sandık başında” şeklinde konuştu. YOLDAN SAPMAYACAĞIZ Makamın milli görüşçüleri değiştirmeyeceğini ifade eden Arslan; “Siyaset; uğraşanlar için bir zevk, bir tutku olur zamanla. Bırakamaz insan, başkan olmak, meclis üyesi olmak göz önünde olmak çekici gelir. Millete hizmet etmekte büyük bir zevktir. Onunda tadını alan bırakamaz bir daha. Ancak bu lezzet, bu tutku bu hırs ahiret yurdunda ateşe taşınan oduna da dönüşebilir. Bunu insan kendisi belirler. İnşallah diğer siyasi arkadaşlarımla birlikte yoldan sapmayanlardan oluruz” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑