Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Söz sırası, lösemiyi yenen Yıldız’daydı

Kocaeli Kandıralılar Derneği, “Söz Sır

3 Kasım 2014 Saat: 12:32
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.121 kez okunmuştur

Söz sırası, lösemiyi yenen Yıldız’daydı
Söz sırası, lösemiyi yenen Yıldız’daydı
Kocaeli Kandıralılar Derneği, nüfusun en dinamik kesimi olan gençleri kürsüye çıkarmaya başladı. “Söz Sırası Kandıralı Gençlerde” adlı etkinliğin startını veren dernek yönetimi, ilk sözü ise Kocaeli Kandıralılar Derneği 8. Dönem Başkanı (2008-2010) Recep Yıldız’ın 19 yaşındaki oğlu Emre Yıldız’a verdi. Kocaeli Üniversitesi Arkeoloji Bölümü 2. sınıf öğrencisi Emre Yıldız, katılımcılara, “Yaşadıklarım, tiyatroya gittiğim zamanlar, izcilik yıllarım, illüzyon hayatım, Şebnem Ferah hayranlığım ve Arkeoloji dünyam” başlıkları altında hayatından kesitler sundu. 2007 yılında lösemiye yakalanan ve 8 ay boyunca hastanede tedavi gören Yıldız, bu sürede illüzyon ile tanışmış, Şebnem Ferah’a hayranlığı ise hastanede yatarken dinlediği şarkılarla başlamış. “Söz Sırası Kandıralı Gençlerde” programının ilk konuğu olan Emre Yıldız, yaşadıklarını şöyle anlattı:
8 AY HASTANEDE KALDI “Çocukluğum güzel geçti. Bugün yaptığım birçok şey çocukluk zamanıma dayanıyor. Mesela arkeoloji okumamda ailemin küçük yaşta Efes Troya gibi antik kentlere, arkeoloji müzelerine beni götürmesinin önemi büyük. 2006 yılında izciliğe başladım. 16 Nisan 2007 yılında lösemi tedavim başladı. 8 ay hastanede yattım. Hastane sonrası 1,5 sene ilaç kullandım. Taburcu olduktan sonra okula başladım. Şu an yılda bir kontrole gidiyorum sadece. Hastanede yattığım zaman Magic Necmi ile tanıştım ve illüzyona ilgim oluştu. Şebnem Ferah’ı da ilk kez hastaneye yattığım gün dinledim ve hayranlığım o zaman başladı.” Yıldız, hayatından kesitler sunduğu konuşmasının ardından hastanede yatarken tanıştığı Magic Necmi’den öğrendiklerini de konuklara sergiledi. Yıldız’ın illüzyon gösterisi büyük hayranlık ve beğeniyle izlendi.
İLLÜZYON GÖSTERİSİ Derneğin 11. Dönem Başkanı Erdoğan Görgün’ün ev sahipliğindeki programa; Kandıralılar Derneği eski başkanları Turan Sarı, Günay Gülcü, Erdal Baykara, Dr. İsmail Çapcı, Recep Yıldız, Harun Reşit Kocagöz, Denetim Kurulu Başkanı Ahsen Okyar, Derince Belediye Meclis Üyesi ve Emekli Deniz Kıdemli Albay Ali Kocatürk, Sakarya Üniversitesi Öğretim Görevlisi Adem Arı, Yatırım Finansman Menkul Kıymetler A.Ş. İzmit Şube Müdürü Cihat Kaymas, Yalova Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yunus Özen, Av. Abdurrahman Kaymak, Diş Hekimi Ömer Erdal, Kocaeli Olimpiyat Yıldızları Cimnastik Kulübü Başkanı Tolga Havuç, Ziraat Mühendisi Hasan Uzunhasanoğlu, BASF The Chemical Company çalışanı Songül Filiz, Muhasebe Sorumlusu Ahmet Acar, İşadamı Harun Aktaş, reklamcı Metin Gönül, Ahmet Güngör ve Yıldız ailesinin yakınları katıldı.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑