Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Söz Sırası Kandıralı Gençlerde

22. şeref yılını idrak eden Kocaeli Kandıralılar Derneği, nüfusumuzun en dinamik kesimi olan gençleri kürsülere çıkartma kararı aldı.

31 Ekim 2014 Saat: 16:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.601 kez okunmuştur

Söz Sırası Kandıralı Gençlerde
Söz Sırası Kandıralı Gençlerde
Bundan böyle gençler “Söz Sırası Kandıralı Gençlerde” programının konuşmacıları olacak, görüş ve değerlendirmelerini aktaracak.Kocaeli Kandıralılar Derneği Başkanı Erdoğan Görgün; “Söz Sırası Kandıralı Gençlerde” programının birincisinde Kocaeli Üniversitesi Arkeoloji Bölümü 2. sınıf öğrencisi ve Kocaeli Kandıralılar Derneği 8. Dönem Başkanı (2008-2010) Recep Yıldız’ın oğlu Emre Yıldız “YAŞADIKLARIM - Tiyatroya gittiğim zamanlar, izcilik yıllarım, illüzyon hayatım, Şebnem Ferah hayranlığım ve Arkeoloji dünyam..” konusunda bilgi verecektir. 30 Ekim 2014 Perşembe akşamı Saat: 19.00 – 20.30 Otel Asya – İzmit adresinde çay ikramı da yapılacak olan toplantıya üyelerimizi, gönül dostlarımızı ve hemşerilerimizi ailece bekliyoruz” dedi.
Emre Yıldız2 Haziran 1995 tarihinde İzmit’te doğdu. 16 Nisan 2007 yılında lösemi teşhisiyle KOÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesine yattı. Tedavisi 8 ay sürdü. Hastanede yattığı zaman Magic Necmi ile tanıştı ve illüzyonla uğraşmaya başladı. Kocaeli Kandıralılar Derneği 8. Dönem Başkanı(2008-2010) Recep Yıldız’ın oğlu olan Emre Yıldız, Kocaeli Üniversitesi Arkeoloji Bölümü 2.sınıf öğrencisidir.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑