Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Soylu’ya İlk Ziyaret Şahin ve heyetinden

DP’nin eski genel başkanı Süleyman Soylu’nun, AKP’ye geçmesinin ardındanAR-GE’den sorumlu genel başkan yardımcısı olması ilimizde sevinç yaşattı. Ercüment Şahin başkanlığındaki heyet, Soylu hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

14 Ekim 2012 Saat: 16:04
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 14.019 kez okunmuştur

Soylu’ya İlk Ziyaret Şahin ve heyetinden
Soylu’ya İlk Ziyaret Şahin ve heyetinden
Başbakan Recep Tayip Erdoğan’ın DP’nineski genel başkanı Süleyman Soylu ve HAS Parti lideri Numan Kurtulmuş’u Ak Parti saflarına katmasının ardından genel başkan yardımcılığı görevine getirmesi, ilimizde sevince neden oldu. Soylu ile iki yıl gibi bir süre çalışma fırsatı bulan ve AK Parti’ye geçmesinin ardından da ilişkilerini koparmayan Kandıra Belediyesi eski başkanı Ercüment Şahin, ilimizden bir heyetle AKP genel merkezindeki makam odasında Soylu’yu ziyaret ederekhayırlı olsun temennisinde bulundu.Ercüment Şahin, Erkan İşler, A.Haluk Şen, Ahmet Yazıcı, Muhsin Tekol, Salih İstanbul,Necmettin Hücumen, Ercan Dalkılıç , Zafer Arda, Yaşar Keskin, Nedim Birgül, Halit yoldaş, Gökhan Altıntaş,Hakan Kahvecioğlu, Nasır Erdem, İrfan Ertürk, Aydın Çelik Mustafa Gebeş yaklaşık bir saat görüşme yaptı.
BAŞBAKAN’A HAKSIZLIK YAPIYORLAR Ziyaretçilerini ayakta karşılayan ve tek tek sarılarak tokalaşan Soylu, insana, demokrasiye ve Türkiye’nin aydınlık geleceğine inanan bir müessesenin içinde olduğunu belirtti. Soylu, “Bazı kardeşlerim ne yapacaklarını soruyorlar. Ben geldim sıcak ve sevgiyle karşılandım. Milletin rızasının alınabileceği bir çizginin içindeyim. Safımı belli ettim. Bir haftadan bu yana sayın Başbakan’la birlikteyim. Kendisini gözlemliyorum ve partiye adaptasyon sürecindeyim. Geçen gün MYK toplantısına katıldım. Bu partiye oy vermeyen %35-40 ‘lık kesimin düşündüğü gibi değil. Başbakana çok büyük haksızlık yapıyorlar. Memleketin menfaatleri ve geleceği dışında bir endişesi ve düşüncesi yok. Dışarıdan görüldüğü gibi değil” dedi.
GEÇMİŞİN TAMİR EDİLMESİ Türkiye’nin bir geçiş sürecinde olduğunu, bu sürecin heba edilmemesi gerektiğini belirten Soylu, “ Yakın tarihimize baktığımızda,geçmişten bu güne kadar onarılması gereken bir çok husus var. 1960 ihtilali, 1971, 28 Şubat bunların hepsi birer maliyettir ve tamir edilmeleri, düzeltilmeleri gereklidir. Yeni bir vizyonla geçmişi düzeltirken, geleceği bina etmek Türkiye’nin temel zorunluluğudur. 10 yılda daha bunun temelleri atıldı, alt yapısı oluşturuldu. İkinci on yıllık dilimde, kendi milletini tehdit olarak görmekten kaynaklanan travmaları, geçmişin tamiratını bitirip, geleceğe ait planların yapılması, milli gelirimizi artırmak, yeni bir anayasa, dünya devletleri arasında ilk ona girmek bizim çıktımızdır.’’ Diye konuştu.
BÜYÜKLÜK BAŞBAKAN’A AİT AR-GE’yi AK Parti’nin mutfağı olarak gördüğünü belirten Soylu, ‘’ Bu mutfak partiyi takviye eden, çıkardığı ürünlerle bütün kadroların eline iyi mühimmat veren bir çalışmayı gerektiriyor. Çok çalışacağız, gayret göstereceğiz. Benim bu göreve layık görülmem, AKP’ye katılmam sadece bana kalsaydı, mümkün değildi. Ben bu partideysem, bu büyüklük sayın Başbakanımıza aittir. Bu kadar genci, bu kadar kadını, dinamizmi olan bir parti görmedim. Değişen taleplere, milletin isteklerine cevap verebilecek tek parti AKP’dir. Bütün samimiyetimle söylüyorum. İnşallah, milletimize, devletimize, zerre kadar bir katkımız olur” şeklinde konuştu.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑