Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

‘Sonuç herkesin beklentilerine cevap verecek’

Ak Parti Kandıra Belediye Başkan Aday Adayı Muhsin Tekol, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın herkesin beklentilerine cevap verecek bir adayı göstereceğini söyledi

5 Kasım 2013 Saat: 23:46
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.643 kez okunmuştur

‘Sonuç herkesin beklentilerine cevap verecek’
‘Sonuç herkesin beklentilerine cevap verecek’
Seçim çalışmaları kapsamında yapılan köy gezilerine Mancarlar köyü ziyareti ile başlayan Ak Parti Kandıra Belediye Başkan Aday Adayı Muhsin Tekol ve ekibini, köy muhtarı Sebahattin Öztürk ve köy halkı karşıladı. Ziyaretlerden memnun ayrılan Tekol, aynı kapsamda Seyitaliler, Sinanlı Bilallı, Topluca, Elmacık, Dalca ve Yusufça köylerine ziyaret gerçekleştirdi.
‘KANDIRA MENFAATLERİ’ Gittiği köylerde, özellikle bu yarışın aday adaylığı sürecinin sonunda, adayın netleşmesi ile sona ereceğini ve belirlenen aday kim olursa olsun 35 yıldır yaptığı gibi aday ile çalışacağını kaydetti. Adaylık yarışında siyasi ahlakın önemine dikkat çeken Tekol, Ak Parti’nin vizyonunu ve Kandıra’nın menfaatlerini düşünerek hareket etmek gerektiğini vurguladı.
‘HER KOŞULDA PARTİMLE YÜRÜRÜM’ Aday belirleme sürecinde genel merkez tarafından çalışmaların titizlikle yürütüldüğünü kaydeden Kandıra Belediye Başkan Aday Adayı Tekol, “Başbakanımız bu süreçte oldukça ince eleyip sık dokuyor. Ben inanıyorum ki herkesin beklentilerine cevap verebilecek kişiyi aday gösterecektir. Ben partimizin seçimlerine güveniyorum, bu yüzden her koşulda partimle birlikte yürürüm” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑