Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Sönmez Gayrimenkul Kandıra’da açıldı

İstanbul piyasasında kaliteli ve güvenilir hizmetiyle ün salan Sönmez Gayrimenkul, Kandıra’nın tanınmış simalarından Tülay-Şenol Akgün çifti ile ortaklık kurarak Kandıra Şubesi’ni açtı.

11 Haziran 2014 Saat: 18:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 9.132 kez okunmuştur

Sönmez Gayrimenkul Kandıra’da açıldı
Sönmez Gayrimenkul Kandıra’da açıldı
İstanbul’da hizmet veren Uçak Sönmez’in sahibi olduğu Sönmez Gayrimenkul, Kandıra’nın tanınmış simalarından Tülay-Şenol Akgün çifti ile ortaklık kurarak Çarşı Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Göktaş İşhanı’nda Kandıra Şubesi’ni açtı. Kaliteli ve güvenilir kadrosuyla Kandıra’da da hizmet vermeye başlayan Sönmez Gayrimenkul, Tülay-Şenol Akgün çiftinin deneyimleri ile güvenilir ve doğru yatırımın adresi olmaya devam edecek.
PROFESYONEL EKSPERTİZ HİZMETİ Kandıra’nın ilerlemesine destek sağlamak ve İstanbul piyasasındaki yatırımcıları Kandıra’ya çekmek için bu girişimde bulunduklarını açıklayan işletme sahiplerinden Tülay Akgün, “Kandıra’da uzun yıllar emlakçılık yapan ve geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Mahir Yıldırım’ın öğrencisiyim ve onun talebesi olmaktan dolayı gurur duyuyorum. Bizim amacımız müşteriye doğru ve profesyonel ekspertiz hizmeti sağlamak ve emlak sektörümüzün imajının yükselmesinde öncü olmaktır” diye konuştu.
GÜVEN ÇOK ÖNEMLİ Kandıra’ya yatırım yapmak isteyen vatandaşlara doğru bilgi vermek ve değeri artacak bölgelere yönlendirmek için hizmet verdiklerini söyleyen Şenol Akgün ise, “İnsanların güvenini kazanmak çok önemli. Bazı vatandaşlarımız yıllarca çalışıp biriktirdikleri parayı bize getirerek konut veya arsa sahibi olmak istiyorlar. Bu insanlarımızı Kandıra’nın değerli arazilerinin sahibi yapmak ve onlarla bir sonraki işlerinde yeniden bir araya gelmek çok güzel” ifadelerini kullandı.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑