Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

SONARın son anketi açıklandı! Büyükakın en başarılı başkanlar listesinde 3. sırada

SONAR’ın Mart 2022 araştırmasının sonuçlarına göre Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükakın yüzde 56.8 ile en başarılı büyükşehir belediye başkanları listesinde 3. sırada yer aldı. Büyükakın en başarılı AK Partili başkanlar arasında da 2. sırada

4 Mart 2022 Saat: 00:59
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.219 kez okunmuştur

SONARın son anketi açıklandı! Büyükakın en başarılı başkanlar listesinde 3. sırada
SONARın son anketi açıklandı! Büyükakın en başarılı başkanlar listesinde 3. sırada

Türkiye’nin bilinen ve güvenilir araştırma şirketlerinden SONAR mart ayı anketinin sonuçlarını açıkladı. 10 Şubat- 1 Mart tarihleri arasında büyükşehirlerin ilçelerinde, her ilçede ortalama 1000 kişi ile olacak şekilde CATI yöntemiyle yapılan araştırmada yaş, cinsiyet, meslek ve sosyo- demografik grup dengelerine de dikkat edildi. Sonuçları Hakan Bayrakçı ve SONAR Araştırma sosyal medya üzerinden duyurdu.

AK PARTİLİLER ARASINDA İKİNCİ
Bayrakçı, AK Partili ve CHP’li belediyelerin en başarılı ilk 10 sırasına da sonuçlarda yer verdi. Sonuçlara göre en başarılı AK Partili belediye başkanları sıralamasında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın yüzde 56.8 oyla ikinci sırada. Erzurum büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in yüzde 61.4 ile birinci sırada olduğu listede Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin de yüzde 53.4 ile üçüncü sırada yer aldı.

TÜRKİYE GENELİNDE ÜÇÜNCÜ
CHP’li belediye başkanları arasında ise Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu yüzde 66.8 oy ile birinci sırada onu yüzde 56.3 ile İstanbul büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve yüzde 55.4 ile de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş takip ediyor. İki partili belediye başkanlarının oy oranları karşılaştırıldığında Tahir Büyükakın’ın, Özlem Çerçioğlu ve Mehmet Sekmen’in ardından en başarılı üçüncü büyükşehir belediye başkanı olduğu görülüyor.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑