Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Şoförler Ahmet Gödek’i yeniden tercih etti

Kandıra Şoförler ve Otomobilciler Odası olağan genel kurul toplantısı ve yeni yönetim kurulu seçimlerini gerçekleştirdi. Ahmet Gödek güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

2 Mart 2014 Saat: 19:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.673 kez okunmuştur

Şoförler Ahmet Gödek’i yeniden tercih etti
Şoförler Ahmet Gödek’i yeniden tercih etti

Kandıra Şoförler ve Otomobilciler Odası olağan genel kurulu kongresi önceki gün Turan Güneş Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Kongreye 231 üyeden 71 kişi katılım gösterirken yeni yönetim kurulu seçimlerinde rakipsiz olan Ahmet Gödek yeniden başkan seçildi. Kongrede divan başkanı Kemal Kaya, divan başkan vekili Kadir Durmuş, katip üyeliği ise Celal Dönmez, Murat Özer ve Salim Aksel yürüttü.
OY BİRLİĞİYLE KABUL EDİLDİ Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongrede gündem maddeleri tek tek okunarak oy birliğiyle onaylandı. Gündem maddelerinde, yönetim kurulu faaliyet raporunun okunması ve müzakeresi, denetim kurulu raporunun okunması ve müzakeresi, bilanço gelir ve gider hesaplarının okunması ve müzakeresi, yeni dönem çalışma programı ve bu program içerisinde yer alacak olan eğitim, teorik ve pratik kurs programları ve tahmini bütçenin görüşülmesi, aylık ücretlerin, huzur haklarının, yolluk ve konaklama ücretlerinin tespit edilmesi, dilek ve teenniler görüşüldü.
AİDATLARINIZI AKSATMAYIN Dilek ve temenniler kısmında konuşma yapan Başkan Ahmet Gödek, “Biliyoruz hepinizin sıkıntıları çok fazla. Mazot paraları, araç parçalarına gelen zam ve diğer ihtiyaçlarınız nedeniyle maddi açıdan sıkıntı çekiyorsunuz. Fakat odamızın faaliyetlerine devam etmesi ve sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz için aidatlarınızı aksatmamanızı rica ediyorum. Severek yaptığım bu işte bana duyduğunu güven ve göstermiş olduğunuz özverilerden ötürü hepinize çok teşekkür ederim” dedi.
YENİ YÖNETİM Kongrenin kapatılmasının ardından yemek ikramı yapıldı ve seçime geçildi. Seçim sonucunda belirlenen yeni dönem yönetim kurulu üyeleri, Başkan Ahmet Godek, Başkan Vekilleri Fikret Dündar, Mustafa Yörük, Ali Kır, Ziyaettin Ünal, Asır Ahmet Çakmak, Ramis Yasar, Denetim Kurulu Başkanı Nizamettin Karakaş, üyeler ise Önder Ersoy ve Vural Tiraki oldu.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑