Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Sezer: Sağlık Ocağı Bağırganlı’da yetersiz

Bağırganlı Köyü'nün tanınan ve sevilen simalarından Muhtar Adayı Alaaddin Sezer, sağlık ocağının yetersiz kaldığını belirterek muhtar olduğu takdirde bir çözüm getireceğini vurguladı.

27 Mart 2014 Saat: 16:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.513 kez okunmuştur

Sezer: Sağlık Ocağı Bağırganlı’da yetersiz
Sezer: Sağlık Ocağı Bağırganlı’da yetersiz

Bağırganlı Köyü'nün sıkıntılarını bilen ve çözüm üretmek için aday olduğunu belirten Muhtar Adayı Alaaddin Sezer, önemli projeleriyle dikkat çekiyor. Köyüne hizmet verebilmek için aday olduğunu belirten Sezer, "Köyümüzde eksik görünen içme suyu sıkıntısı, yol sıkıntısı, köy camisinin eksiklikleri ve köye yeni sosyal tesislerin yapılması önde gelen projelerim arasındadır. Yazın köyümüzün nüfusu arttığı için sağlık ocağının hizmetleri yetersiz kalmaktadır. Bu sorunu çözeceğiz. Beni destekleyen desteklemeyen tüm Bağırganlı halkına teşekkür ederim" diye konuştu.
ALAADDİN SEZER KİMDİR? 1955’te Kandıra’da doğan Sezer, askerliğinin ardından 1980-1989 yılları arasında Kocaeli Emniyet Müdürlüğü bünyesinde Deniz Kaçakçılık Şubesi'nde bot kaptanı olarak görev yaptı. 1989 yılında TCDD Derince Liman İşletme Müdürlüğü'nde römorkaj ve pilotaj hizmetlerinde römorkör kaptanı olarak görev yapan Sezer, bu yıllar içerisinde Derince'de ikamet etti. 2012 yılında emekli olan Sezer, memleketi olan Bağırganlı Köyü'ne geri döndü.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑