Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Seyrek’ten hıdrellez şenliklerine davet

Kandıra Bollu Köyü’nde geleneksel hale gelen hıdrellez şenliklerinin altıncısını kutlamak için Köy Muhtarı Hüseyin Seyrek Kocaeli ve Kandıra protokolünü davet etti.

7 Mayıs 2014 Saat: 19:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.155 kez okunmuştur

Seyrek’ten hıdrellez şenliklerine davet
Seyrek’ten hıdrellez şenliklerine davet

Baharın gelmesiyle birlikte Kandıra’nın çeşitli köylerinde hıdrellez şenlikleri kutlanmaya başladı. Kandıra Bollu Köyü Muhtarı Hüseyin Seyrek 11 Mayıs Pazar günü geleneksel hıdrellez şenliklerini köy meydanında halkın büyük katılımıyla kutlayacak. Muhtar Hüseyin Seyrek 5-6 yıldan beri geleneksel hale getirilen hıdrellez şenliklerini köy halkının destekleriyle düzenleyecek. Hıdrellez şenliklerinde bir adet büyükbaş hayvan kesilerek davetlilere ziyafet verilecek. Program 11 Mayıs Pazar günü saat 10.00’da başlayacak. Davete katılan misafirler mehter takımıyla karşılanacak. Kefken İlkokulu öğrencilerinin halk oyunları gösterileri sunumu gerçekleştirilecek. Öğle namazına müteakip Bollu Köy Camii’nde imam hatiplerin Kuran’ı Kerim ve mevlit-i şerif okumasıyla program sona erecek.
YOĞUN KATILIM BEKLENİYOR Köy Muhtarı Hüseyin Seyrek’in geleneksel hale getirdikleri hıdrellez şenliklerine Kandıra Kaymakamı Oktay Erdoğan, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Kocaeli Milletvekilleri, Büyükşehir ve ilçe belediyeleri, siyasi parti il başkanları ve ilçe başkanları, sivil toplum örgütleri, ilçe emniyet müdürü ve jandarma komutanı, çok sayıda kurum idarecisi, muhtarlar derneği, mahalle ve köy muhtarları ve çevre köylerin bu programa katılması bekleniyor.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑