Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Seyrek sakinlerinin bitmeyen çilesi

Seyrek sahilinde yaşamını sürdüren vatandaşlar, yağışlı havalarda derenin taşması sonucu sular altında kalıyor. Alt yapısının da yetersiz olması çevreye ağır kokular saçıyor.

13 Mayıs 2013 Saat: 18:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 9.032 kez okunmuştur

Seyrek sakinlerinin bitmeyen çilesi
Seyrek sakinlerinin bitmeyen çilesi

Kandıra Seyrek Plajı her yağışlı havada çevre sakinlerine korku dolu anlar yaşatıyor. Aşırı yağışlar sonrasında felaket kaçınılmaz oluyor. Dere yatağı çevresinde bulunan onlarca villa aşırı yağışlar sonrasında sular altında kalıyor. Alt yapının yetersiz olması çevreye ağır kokular saçıyor. Çevre halkı yetkililerden dere yatağının ıslah edilmesini ve yetersiz olan alt yapının bir an önce yapılmasını istiyor. Seyrek plajı önünde bulunan vatandaşlar, “Her yağmur bize kabus oluyor bir de bu yetmezmiş gibi kanalizasyonlar taşıyor. Yetkililerden dere yatağının ıslahı ve alt yapının yenilenmesini rica ve talep ediyoruz.”
YAĞMUR KABUSUMUZ OLUYOR Seyrek sakinlerinden Sefa Cansever, tepkilerini şu sözlerle dile getiriyor; “Yağmur berekettir fakat bizlere kabus oluyor. Her yağmur yağdığında evlerimiz sular altında kalacak endişesiyle korku dolu anlar yaşıyoruz. Bunun yanında yeterli olmayan alt yapılarımız yağmur sonrasında taşıyor. Çevreye ağır bir koku saçılıyor. Yani kısaca yağmur Seyrek plajının tam anlamıyla kabusu oluyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra sahillerine ciddi önem veriyor fakat Seyrek’e bir türlü sıra gelmiyor. En büyük sıkıntıyı Seyrek sakinleri çekiyor. Yetkililerden bir an önce Seyrek plajını programa alıp bizi bu çileden en kısa zamanda kurtarmalarını rica ediyoruz.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑