Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Seyitaliler Muhtarı ile Bollu Muhtarı dünür oldu

Seyitaliler Mahalle Muhtarı Özcan Akıncı'nın kızı Özge Akıncı, Bollu Mahalle Muhtarı Hüseyin Seyrek'in oğlu Tolga Seyrek ile hayatını birleştirdi.

29 Kasım 2022 Saat: 07:06
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.733 kez okunmuştur

Seyitaliler Muhtarı ile Bollu Muhtarı dünür oldu
Seyitaliler Muhtarı ile Bollu Muhtarı dünür oldu

Kandıra Seyitaliler Mahalle Muhtarı Özcan Akıncı ve eşi Gülsen Akıncı’nın kızları Özge Akıncı ile Bollu Mahalle Muhtarı Hüseyin Seyrek ve eşi Nurgül Seyrek’in oğlu Tolga Seyrek, Namazgâh Kültür Merkezi’nde düzenlenen görkemli bir düğün töreniyle dünya evine girdi.

Cemiyete her iki ailenin yakın dost ve akrabaları yoğun ilgi gösterirken, TBMM Başkanvekili ve CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Koordinatörü Abdullah Köktürk, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, CHP İl Başkan Yardımcısı Bülent Sarı ve Naim Keskin, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, CHP Kandıra İlçe Başkanı Gülay Eyisabuncular, İYİ Parti Kandıra İlçe Başkanı Yusuf Battal, ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri ve Kandıralı muhtarlar katılım sağladı.

Heyecanları yüzlerinden okunan genç çiftin nikâhını Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan kıyarken, nikâh şahitliğini ise Haydar Akar, Abdullah Köktürk, Bülent Sarı, Songül Kaya, Necat Çakır, Gülay Eyisabuncular, Yusuf Battal ve Emel Bilenoğlu üstlendi. Bir ömür mutluluğa ‘evet’ diyen genç çifte nikâh cüzdanlarını TBMM Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Haydar Akar teslim ederek ömür boyu mutluluklar diledi. Kalabalık davetli topluluğunun katıldığı törende gece boyunca pistten ayrılmayan genç çift, müzik eşliğinde eğlenerek en mutlu günlerini doyasıya kutladı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑