Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Sevim Deren, Aday Değilim

2014’te yapılacak yerel seçimde adı Kandıra Belediye Başkan adaylığı için geçen CHP’li Sevim Deren, aday olmadığını açıkladı

20 Mayıs 2013 Saat: 19:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 9.706 kez okunmuştur

Sevim Deren, Aday Değilim
Sevim Deren, Aday Değilim
CHP`den Kandıra Belediye Başkan adaylığı için adı geçen eczacı Sevim Deren, 2014 yılının mart ayında yapılacak yerel seçimde asla adaylık gibi bir düşüncesinin olmadığını açıkladı. Kendisinin sürekli olarak parti içinde eleştirilere hedef gösterildiğini vurgulayan Deren, gazetemize değerlendirmelerde bulundu. Yerel seçimde aday olmayacağını, böyle bir düşüncesinin de bulunmadığını söyleyen Deren, “Ben, Çağdaş Yaşamı destekleme Derneği`nde çalışmaktan çok daha mutluyum. Siyasetin içindeyim ama aktif siyasette olmayacağım. Adaylık konularını artık aştım. Sosyal çalışmalar beni daha mutlu ediyor” dedi. ÇYDD`DE MUTLUYUM Adının sürekli olarak Kandıra Belediye Başkan adaylığı için geçtiğini söyleyen Deren, hiçbir şekilde aday olacağı yönünde bir açıklamasının bulunmadığını söyledi. Deren, “Sürekli olarak 2014`te yapılacak yerel seçimde belediye başkan adayı olacağım şeklinde konuşuluyor. Aday olacağım diye hiç bir açıklamam olmamıştır. Aday olmuyorum, böyle bir düşüncem de asla yok. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Kandıra Şube Başkanlığı`nda mutluyum. Sosyal İşler yaparak Kandırahalkına hizmet ediyorum. Adaylık gibi konuları artık aştım” ifadesini kullandı.
30 OYLA KAYBETTİK 1999 yılında yapılan yerel seçim öncesi partinin adaylığına ön seçimle geldiğini vurgulayan Deren, o dönem parti içinde bulunan bazı kişilerin adaylığını hazmedemeyerek partinin aleyhine çalıştığını ve seçimi sadece 30 oyla kaybettiğini söyledi. Deren, “CHP bana büyük onurlar yaşattı. İlçe başkanı oldum, belediye başkan adayı, milletvekilliği adaylığı gibi önemli noktalara taşıdı beni. Her zaman ve her dönem partim benden bir katkı yapmamı istediğinde de hazırım. 1999`da 30 oyla seçim kaybettik. Bu kayıp, o dönem parti içinde bana karşı çalışanlardan kaynaklandı” dedi. KUŞKAN BENİ ARADI AMA… Parti sorunlarını görüşmek ve sıkıntıları aşmak için il başkanı Yalçın Kuşkan`ın kanaat önderlerini bir yemekte ağırlamak için kendisini aradığını doğrulayan Deren, il başkanının yemek davetini reddetmediğini, tam tersi kabul ettiğini söyledi. Deren, “İl başkanımız bizi yemekte ağırlamak için davet etti. Kendisiyle konuştum ve parti kültürüm gereği yemek davetini kabul ettim. İl başkanımız yemeği vereceği gün yine arayacağını söyledi ve telefonu kapattık. Ben o gün için bütün randevularımı iptal ettim. İl başkanımız aramadı. Ben kendisine döndüm, ‘yemek vereceksiniz ne oldu?` diye sordum. Konuştuğu diğer isimler yemek olayına soğuk bakınca yemeği iptal ettiğini söyledi. Durum bundan ibarettir. Tekrar ediyorum, ben adaylık noktasında yokum” şeklinde konuştu.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑