Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Serhat ve Müge Dünya Evine Girdi

Kandıra Çarşı esnaflarından Foto Ünal’ın işletmecisi Serhat Dağcı, büyük aşkı Müge Özer ile dünya evine girdi.

1 Ekim 2013 Saat: 18:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.209 kez okunmuştur

Serhat ve Müge Dünya Evine Girdi
Serhat ve Müge Dünya Evine Girdi

İlçemizde uzun yıllardan beri Foto Ünal olarak hizmet veren fotoğraf stüdyosunun işletmecisi Serhat Dağcı görkemli bir düğün töreniyle dünya evine girdi. Aydın - Serpil Dağcı çiftinin yakışıklı oğulları Serhat Dağcı, Ramazan-Ayşegül Özer çiftinin dünyalar güzeli kızları Müge Özer ile Turan Güneş Kültür Merkezi’nde yapılan muhteşem düğün töreniyle dünya evine girdi.
Davetliler Kapıda Karşılandı İlçemizin tanınmış simalarından emekli gardiyan Aydın Dağcı’nın oğlu Serhat Dağcı ile ilçemizin esnaflarından Özer Marketin sahibi Ramazan Özer’in biricik kızı Müge Özer ile hayatlarını birleştirdi. Büyük katılımın olduğu düğün töreninde Serhat ve Müge’nin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Dağcı ve Özer ailesi salon girişinde tüm davetlileri kapıda karşıladı.
Takıda Uzun Kuyruklar Oluştu Serhat ve Müge bu mutlu gününden sevenlerinin yanı sıra Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, Foto Ünal’ın sahibi Ünal Cankurt ve çok sayıda davetli katıldı. Müge Özer ve Serhat Dağcı’nın alkışlar arasında solana girdiği dakika başlayan düğün töreni 7 katlı pastanın kesilmesiyle takıya geçildi. Takı için salonda uzun kuyruklar oluştu. Gelin ve damat adeta altın ve paralarla süslendi. Ufuk Gürcan’ın çalıp söylediği birbirinden güzel oyun havaları ve şarkılarla salon adete salladı. . Düğün töreni çiftin ve davetlilerin gece boyunca eğlenmesiyle devam etti.


       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑