Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Şentürk özür diledi: Kaşarlanmış oy dil sürçmesiydi

AKP Kandıra İlçe Başkanı Erdinç Şentürk, ‘Kaşarlanmış oylara ihtiyacımız yok’ demişti. Kamuoyuna yansıyan bu cümleyi hatırlatan Şentürk, dilinin sürçtüğünü söyledi.

25 Şubat 2013 Saat: 22:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 12.555 kez okunmuştur

Şentürk özür diledi: Kaşarlanmış oy dil sürçmesiydi
Şentürk özür diledi: Kaşarlanmış oy dil sürçmesiydi
AKP Kandıra ilçe istişare toplantısı önceki akşam Turan Güneş Kültür Merkezi’nde yapıldı. Kandıra’da ilk kez yapılan istişare toplantısına AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, İl Başkan Yardımcısı Mehmet Uzunoğlu, AKP Kandıra İlçe Başkanı Erdinç Şentürk, Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan’ın yanı sıra eski ilçe başkanları Muhsin Tekol ve Mahir Yıldırım, eski gençlik kolları başkanları, parti kurucuları ve geçmişte partide görev almış isimler katıldı. ŞENTÜRK, ÖZÜR DİLEDİ Toplantının açılış konuşmasını AKP Kandıra İlçe Başkanı Erdinç Şentürk yaptı. Yönetimde ve partinin çeşitli kademelerinde daha önce görev yapan 85 partiliyi de davet ettiklerini söyleyen Şentürk, “Belki bu davet daha önce yapılabilirdi. Bunu eksiklik ya da kusur olarak kabul ediyorsanız, ben hepinizden özür diliyorum” dedi.
AKP’Yİ İSTEMİYORLARDI AKP’nin kuruluş yıllarında, Kandıra merkez ve köylerinde vatandaşların üye olmak istemeklerini belirten Şentürk, “Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu, il yönetiminden Muzaffer Baştopçu gibi ağabeylerimiz Kandıra’ya geliyordu. 7-8 kişiyle toplantı yaptığımız günleri hatırlıyorum. O günlerden bu günlere geldik” diye konuştu. KAŞARLANMIŞ OYLAR Şentürk, geçtiğimiz günlerde Kandıra’da yapılan daraltılmış danışma meclisi toplantısında ‘Kaşarlanmış oylara ihtiyacımız yok’ demişti. Kamuoyuna yansıyan bu cümleyi hatırlatan Şentürk, dilinin sürçtüğünü söyleyerek, “Anlatmak istediğim, siyasi düşüncesi saplantı haline gelmiş, katılaşmış kişilerle çok uğraşmaktan ziyade genç insanlarla ilgilenmemizin daha mantıklı olduğuydu” şeklinde konuştu.
ISRARIN ANLAMI YOK Şentürk, “AKP’nin kuruluşundan bu yana partiye emeği olan, görev alan, hizmet eden hiçbir seçmenimizle sorunumuz yok. CHP’li seçmenle uğraşmaktansa, 1995 doğumlu yeni seçmenle uğraşmak daha mantıklı. CHP’lilerle de uğraşacağız ama çok fazla ısrarcı olmanın bir anlamı yok” dedi. ÇETREFELLİ SİYASET Bu süre zarfında hata yapmış olabilecekleri özeleştirisinde bulunan Şentürk, “Mutlaka insanız, beşeriz şaşarız. Ama bunun söylenmesinin de erdemlilik olduğunu düşünüyorum. Kandıra’da ki siyasi durumu herkes biliyor. Çetrefilli bir siyaset var, CHP’den birçok insan ön plana çıkmış, bakan olmuş, milletvekili olmuş. Gergin ve kemikleşmiş bir siyaset var” diye konuştu.
TÜRKİYE’Yİ KİMSE TUTAMAZ Ardından kürsüde yerini alan AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, istişare toplantılarının iki ayda bir yapılacağını açıklayarak, “Başbakanımızın işaret ettiği 2023 ve 2071 Türkiye’sini oluşturmaya çalışan bir topluluğuz. Artık insanlar, TC vatandaşıyım demekten memnun. Başkanlık sistemi, yeni yapılacak olan anayasa bizim için önemli. Terörde bittiğinde Türkiye’yi kimse tutamaz” diye konuştu. KOŞAN ATA NAL ÇAKACAĞIZ Kandıra’da seçimi kazanmanın önemli olduğunu söyleyen Civelek, “Bizim seçimi kaybetme sıkıntımız yok. Karaosmanoğlu gibi her yere hizmet eden bir başkan, hizmet adamı var. İlçelerimizde oylarımızı artırmak, Kocaeli’de oylarımızı artırmak, Türkiye’de oylarımızı artırmak istiyoruz, bunun için saflarımızı sıklaştıralım. Biz koşan ata nal çakmaya çalışıyoruz. Zaman geçiyor. Birbirimizin ufak tefek hatalarına prim vermeyelim” dedi.
HERŞEY GEÇMİŞTE KALDI Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan ise, “Başbakanımız için çok olumsuz şeyler söyleyen nifak yuvalarının yoğun propagandalarının gölgesinde, halkımızdan aldığımız güçle bu günlere geldiğimiz açık. Bizim burada yaptığımız çok küçük hesaplar bu millete karşı haksızlık. Dolayısıyla geçmişte her ne yaşanmışsa yaşanmış, geçmişte kaldı. Her şey geride kalsın” şeklinde konuştu.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑