Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Şentürk: Kaşarlanmış oylara ihtiyacımız yok

Ak Parti Kandıra İlçe Başkanı Erdinç Şentürk, teşkilatın

14 Şubat 2013 Saat: 18:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 26.849 kez okunmuştur

Şentürk: Kaşarlanmış oylara ihtiyacımız yok
Şentürk: Kaşarlanmış oylara ihtiyacımız yok
Kandıra Ak Parti daraltılmış ilçe danışma meclis toplantısına Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, İl Başkan Yardımcısı Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Mehmet Uzunoğlu, Teşkilat Başkanı Mehmet İbşiroğlu, İlçe Başkanı Erdinç Şentürk, İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akın, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Nuri Güney, Erdoğan Şentürk, Ahmet Berberoğlu, İl Genel Meclisi Üyeleri Haluk Şen, İsmail Akalın, Kandıra Belediyesi Meclis Üyeleri Erdoğan Günay, Ersin Cici, Vedat Yiğitoğlu, İlçe Kadın Kolları Başkanı Aygül Çetin, İlçe Gençlik Kolları Başkan Vekili Ercan Güneş, ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları, gençlik kolları, mahalle ve köy temsilcileri katıldı.
DAVAMIZ BÜYÜK Toplantıda konuşma yapan il başkan yardımcısı Mehmet Uzunoğlu ‘teşkilat nedir’ sorusunu sorarak başladığı konuşmasında “Ak Parti, aziz milletimize hizmet ve milletin beklentilerini karşılamak için kuruldu. Genç Cumhuriyetimizin geldiği o süreçte milletimizin öyle beklentileri oldu ki bunlar hep ötelendi. Sayın başbakanımız ve onun çok kıymetli arkadaşları bu milletin isteklerini tespit etmek için çok büyük bir anket yaptı. Köylüden kentliye, okumuştan cahile, sanayiciden hukukçusuna kadar herkesin beklentilerini belirledi. Bu belirlenen hususları hedef koyarak şu zamanda bitireceğiz diyerek planladılar. Hamd olsun, bu günlere geldik. Arkadaşlar bu dava büyük. Kimse kendisini bu dava içinde farklı konumda görmesin. Biz böyle büyük bir davanın hizmet kervanı içindeyiz. Hepimizin görevi büyük” dedi. SEÇİM KAYBETME RİSKİMİZ YOK Teşkilat içinde başbakandan üyeye kadar belli bir hiyerarşiyle millete hizmet için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Uzunoğlu, “Başbakanımızın balkondaki konuşmasının içi doluyor. Partili partisiz toplumun tüm kesimlerinin ihtiyaçları karşılanıyor, güven ortamı sağlanıyor. Teşkilat ve teşkilatçılıkta tarih yazmış bir başkanın teşkilat mensubuyuz. Başbakanımızın da dediği gibi bizim teşkilat olarak görevimiz, çalmadık kapı sıkmadık el bırakmamak. Yapılan güzel şeyleri anlatacak, hedeflerimizi milletle paylaşacağız, onların da beklentilerini alıp bir üst kademeye aktaracağız. Bizim ne il merkezinde nede ilçelerimizde seçim kaybetme riskimiz kesinlikle yok. Bizim sıkıntımız 29 Mart’ta aldığımız oy yüzdesinin üzerinde oy alabilmek. Bizim sıkıntımız bu. Bu bir bayrak yarışı” dedi.
OYLARIMIZI ARTIRMAYA GÜCÜMÜZ VAR 2009 seçimlerinde Kandıra Belediyesi’nin Ak Parti’ye kazandırılması için yapılan çalışmaları hatırlatan Uzunoğlu, “Biz sizlerle geçen seçim döneminde inandık bir araya geldik. Bu sokaklarda gezerken bize inanamıyorlardı. Kadın kollarımızla, selam olsun o hanımefendilere, gençlik kollarımızla selam olsun o gençlere, tüm parti kurcularımızla tüm teşkilatımızla selam olsun o beyefendilere çok güzel bir çalışma yaptık ve kazandık. Şimdi bize düşen o seçimin üzerinde oy oranıyla seçim kazanmaktır. Bizim bunu yapacak gücümüz de var, kabiliyetimiz de var. Hepinizi saygıyla selamlıyorum” diyerek sözlerini bitirdi. HIZ KESMEDEN YOLUMUZA DEVAM Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan da yapılan hizmetlerle ilçenin gelişip güzelleştiğini ifade ederek belediye çalışmalarına değindi. Başkan Kan, “Başta başkanımız ve genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşları, il yönetimi ve ilçe yönetimi başta olmak üzere teşkilatımızın her kademesinde gayret sarf eden arkadaşlarımızın çalışmaları ile elde ettiğimiz başarıları görmekteyiz. Kandıra yapılan çalışmalar sayesinde çok güzel görünüme kavuşuyor. Kandıra Belediyesi olarak bizde elimizden gelen tüm gayret ve çabayla çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Hepinize saygı ve sevgi ile selamlıyorum” dedi.
KANDIRA’NIN EN BÜYÜK SORUNU İŞSİZLİK İlçe başkanı Erdinç Şentürk, yaptığı konuşmada Kandıra ve ülke gündeminden konulara değinirken, “Kandıra köylerinin mahalle statüsüne alınmasıyla mahalle sayımız beşten doksan altıya çıkmış oldu. Dolayısıyla siyasette alan çok büyümüş oldu. Yıllardan bu yana gerek biz gerek belediye başkanımızla yaptığımız köy ziyaretleri ve çalışmalarda diğer partilerden bir kaç adım öndeyiz. Kandıra’nın en büyük sıkıntısı işsizlik. İstihdam sorununun çözümü için çalışmalarımız sürüyor. Bize, ilçe yönetim kurulu üyelerimize ve il yönetimimize bir çok vatandaşımız iş talebinde bulunuyor” dedi. GENÇLERE YOĞUNLAŞALIM İş talebinde bulunanların çokluğuna rağmen kalifiye eleman bulmakta sıkıntı çekildiğini dile getiren Şentürk, “Maalesef kalifiye eleman bulmakta zorluk çekiyoruz. Gençlerimizin kendilerini geliştirmeleri lazım. Ülkenin ilerlemesi için son günlerde, terörü bitirmek adına çalışmalar yapılıyor. Bunları çok iyi algılamak lazım. Ülkenin geleceği için bunlar yapılıyor. Dua edelim. Bunları her yerde vatandaşlarımıza izah etmeli, yapılan çalışmaları anlatmalıyız. Geçtiğimiz günlerde 2014 yılında yeni oy kullanacak gençlerle bu salonda bir toplantı düzenledik. Gençlere yoğunlaşalım. Kaşarlanmış oylara yönelmemizin anlamı yok” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑