Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Şenol, iktidara veryansın etti

İl Genel Meclis Üyesi Recep Şenol, yapmacık gülüşlere halkın artık karnının tok olduğunu, bugün çiftçi, işçi, esnaf, emeklinin kan ağladığını, halkımızın, iktidarın bu şekilde gerçek yüzünü gördüğünü belirtti.

21 Ocak 2013 Saat: 18:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.730 kez okunmuştur

Şenol, iktidara veryansın etti
Şenol, iktidara veryansın etti
CHP’li İl Genel Meclis Üyesi Recep Şenol, iktidara veryansın etti. Özellikle Kandıra’daki uygulamaları eleştiren Şenol, şöyle konuştu; “AKP’nin hataları Kandıra’da CHP’nin haklılığını ortaya çıkartıyor. Bu şekilde CHP yine eski gücüne her geçen gün hızla kavuşuyor. Yerel seçimlerde Kandıra’nın köylerinin de ilçe belediyesine oy kullanmaları AKP’yi artı sağlayacak düşüncesi olanlar ne kadar yanıldıklarını 2014 seçimlerinde göreceklerdir. Bugünlerde Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, köylerde yapmacık gülücükler sergilese de halkımız Kan’ın gerçek yüzünü artık biliyor.
Tek Kurtuluş Chp AKP’nin iktidar olmasıyla Kandıra ve köyler tercihlerini bu yönde kullandılar fakat mağduriyetleri her geçen gün arttı. Çiftçi 1 litre mazotu alabilmek için 8 kilo buğday satmak zorunda kaldı. Türkiye’ye AKP hükümeti döneminde ilk kez saman ithalatı yapılması çiftçinin düştüğü durumun en büyük göstergesidir. Çiftçimiz ürettiğinin karşılığını alamadığından dolayı üretimi bırakarak, ekmeğini yoğurdunu turşusunu ve benzeri ihtiyaçlarını pazardan karşılar oldu. Devletin vermiş olduğu destekleme de çiftçiyi üretime yönlendiremedi. Esnaf gününü kurtarmak için banka kredisiyle ayakta durmaya çalışıyor. Asgari ücretle çalışan işçi evine ekmek götürmek için 2 yıl sonraki maaşını bugünden yiyor. Emekli, ev kirasını, doğalgazını, elektriğini ve mutfak ihtiyaçlarını ek iş yaparak karşılar oldu. Artık çiftçinin memurun, esnafın, işçinin tek kurtuluşu Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı olmuştur.”
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑