Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Şenol: Artık canlar yanmasın istiyoruz

İl Genel Meclisi’nin dördüncü oturumunda konuşan CHP’li üye Recep Şenol, Kefken yolu üzerinde bulunan ışıkların olduğu mevkide birçok kaza olduğunu ve artık yolun düzeltilmesi gerektiğini söyledi.

5 Nisan 2013 Saat: 21:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 9.469 kez okunmuştur

Şenol: Artık canlar yanmasın istiyoruz
Şenol: Artık canlar yanmasın istiyoruz

İl Genel Meclisi Nisan dördüncü birleşimi, Valilik 100. Yıl Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Fahim Kılıç başkanlığında yapılan toplantıda ihtisas komisyonlarının seçimleri yapıldı. Tarım ve Köy İşleri Komisyonu’na AKP’den Abdullah Behçet Ersan, Ali Ayaz, Ediz Öztürk, Ömer Demirtürk, CHP’den ise Ahmet Uzun seçildi. Engelliler Komisyonuna Fikret Hocaoğlu, Muhammet Karaosmanoğlu, Mehmet Allak, SP’den Yahya Kemal Erenoğlu, CHP’den Evnur Sandal seçildi. Ar-Ge, AB ve Dış İlişkiler Komisyonu’na Süleyman Melik, Ali Alkın, Ediz Nüfit Öztürk, Metin Söylemez, CHP grubundan Şevket Öktem seçildi. Hukuk Komisyonu’na AK Parti Grubundan Hasan Saif İstif, Hüseyin Yazıcı, Recep Uzunoğlu, Ali Alkın, CHP grubundan Nurhan Atalay seçildi.
AER TOPLANTILARINA KATILACAKLAR Avrupa’da yerel idarecilerin bir araya geldiği ve sadece il özel idarelerinin katılma hakkı bulunduğu AER toplantıları mecliste tartışmalara sebep oldu. Ali Ayaz, “İl Özel idareleri kapanacak zaten. Kocaeli’ne hiçbir menfaati olduğunu düşünmüyorum. Cinayet var ceset yok. Bence oraya gidip boşu boşuna para harcamanın gereği yok” dedi. Başkan Fahim Kılıç ise, “Bu kurumlar yarın kapanacak olsa bile bu görevler yerine getirilmelidir. Hadiseye ekonomik bakmayalım. İncelenmesinde sıkıntı yok” diye konuştu. Kocaeli İl Özel İdaresi’nin Avrupa’da yerel idarecilerin bir araya geldiği toplantıyla katılımları için Ar-Ge komisyonuna havale etti.
AKMEŞE HİZMET ALAMIYOR CHP Meclis üyesi İsmet Kanık, “En fazla payı eğitime ayırdık. Güzel okullar yaptık. İzmit’in uzak bir mahallesinde bir okul ve Akmeşe Ortaokulu çevresinde çevre düzenlemesi yapılacak diye duvarları yıktılar bir daha yapmadılar. Bir tane bayrak direği, okul büstü yok. Şehre uzak olması bunların eksikliğine mi neden oluyor. Akmeşe’de ki ortaokul. İzmit belediyesi de bu konuda çok ağır hareket ediyor. O mahalleye hiçbir yatırım yapılmadı. Akmeşe’ye doğalgaz da gitmedi. O bölge unutulmuş. Hizmete yoksul bir bölge. Hizmet alamayan bir bölge bununla alakalı, çalışma yapılmalı. Okulun eksiklikleri giderilmeli İzmit belediyesi de yarım kalan hizmetleri tamamlamalı” dedi. Başkan Fahim Kılıç konuyla ilgileneceğini söyledi.
ARTIK CANLAR YANMASIN Toplantıda söz alan CHP’li meclis üyesi Recep Şenol ise Kandıra girişlerde bulunan ve bir kaymakamın canına mal olan yolu gündeme taşıdı. Şenol, “Malum yolda bir kaymakam ve onlarca insanımızı kaybettik. Artık bu yolda bir çalışma yapılmalıdır. Alt veya üst geçit bu kazaları önleyebilir. Oradaki riski bir şekilde azaltmalıyız. Ara ve anayollarımızın bakıma ihtiyacı var. Artık Kandıra’daki trafik kazalarında canlar yanmasın istiyoruz” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑