Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Sel Kaynarca'yı vurdu!

Kaynarca ilçe merkezinde sağanak yağış sonrası meydana gelen su baskınları evler, araçlar ve ekili tarım arazilerinde büyük hasara yol açtı. 4 Otomobilin kaybolduğu belirtildi.

1 Ekim 2018 Saat: 07:44
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.215 kez okunmuştur

Sel Kaynarca'yı vurdu!
Sel Kaynarca'yı vurdu!

Kaynarca ilçesinde bu sabah saatlerinde başlayan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Yoğun yağış sonrası oluşan sel baskınlarında ilçe merkezi su altında kaldı. Yağmur sonrası Seyran Deresinin taşmasıyla ilçe sulara gömüldü. Taşan dereden gelen sular araçları sürüklerken, evlere ve ekili tarım arazilerine de zarar verdi. Vatandaşlar ve ekipler, selden kalanları kurtarmak için çalışmalara başladı. 

KAYNARCA BELEDİYE BAŞKANI: DURUM VAHİM

Olayın yaşanmasının ardından AFAD ve SASKİ ekipleri bölgeye giderken Kaynarca Belediye Başkanı Zeynur Özel, “Durum vahim. Yaşanan olayda sevindiğimiz tek şey can kaybımızın olmaması. Dere boyundaki ev ve iş yerlerini su bastı, yıkama çalışmaları başladı. Kısa sürede yaşanan felaketle ilgili olarak gerekli çalışmalar başlatıldı. Devlet Millet el ele vererek oluşan hasarı karşılamak için çalışma başlatıldı” dedi.

115 KİLOGRAM YAĞIŞ

Öte yandan AFAD tarafından yapılan açıklamada ilçede metrekareye 115 kilogram yağış düştüğü belirlenirken yetkililer hasar tespit çalışmalarına başladı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑