Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Şeker, 2B ‘ye çözüm yolu bulacak

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, 2B sorunları nedeniyle eylem düzenleyen ve sorun çözülmezse 30 Mart seçimlerinde oy kullanmayacaklarını belirten Karaağaç Köyü’nü ziyaret ederek sorunlarının takipçisi olduğunu belirtti.

8 Mart 2014 Saat: 13:33
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.957 kez okunmuştur

Şeker, 2B ‘ye çözüm yolu bulacak
Şeker, 2B ‘ye çözüm yolu bulacak

Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Ak Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Ünal Köken’in köy çalışmalarına eşlik ederek Karaağaç Köyü’nü ziyaret etti. 2B rayiç bedellerinin yüksek olması nedeniyle eylem düzenleyen ve sorun çözülmezde oy kullanmayacaklarını ifade eden köylülerle bir araya gelen Şeker, sorunun takipçisi olduğunu belirterek ödemeleri 6 ay uzattıklarını kaydetti.
ÇÖZÜM BULUNACAK Köy kahvesinde halkla buluşan AK Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Ünal Köken, kendini tanıtarak başladığı konuşmasında; "12 yıldır iktidarda olan bir partinin belediye başkan adayı olarak karşınızdayım. Bugün size misafir olduk. Yapılan hizmetleri görüyorsunuz. Suyu, yolu, barajı, hastanesi, fırınına kadar hizmetler ayağımıza getiriliyor. Tüm bu çalışmalar hız kesmeden yapılıyor bundan sonrada yapılacak. 2B sorunlarınıza ise hükümetimiz en uygun çözüm yolunu bulacak ve siz değerli halkımızı mağdur bırakmayacaktır" dedi.
KONUYU TAKİP EDİYORUM Milletvekili İlyas Şeker ise köy halkının sorularını yanıtlayarak 2B sorunlarına değindi. Şeker, "İki ay önce buraya geldiğimde 2B için sayın valimi arayarak, beni burada dövecekler. Bir çalışma yap beni kurtar dedim. Ardından defterdarlık geldi bir çalışma yaptı raporunu hazırladı Ankara’ya gönderdi. Bizim direkt müdahale etme yetkimiz yok. Bakanımız Fikri Bey’i arattırdık. Komşu köyler arasındaki fiyat farkı sizi rahatsız ettiği gibi beni de rahatsız ediyor. Meclisten bir kanun önümüzdeki birkaç gün içinde çıkıyor. Yürürlüğe gireceği tarihten itibaren ödeme gününü 6 ay uzattık. Sizin derdiniz bizim derdimiz. Bu konuyu bire bir takip ediyorum" dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑