Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Şehit Ümit Balkan Parkı şenlendi

Geçtiğimiz yıl ihalesi açılmayan ve atıl bir durumda kalan Şehit Ümit Balkan Parkı, bu yıl yeni dizaynı ile Kandıra halkının hizmetine açıldı. Uzun zamandır sessizliğe gömülen park, çocuk sesleriyle yeniden şenlendi.

19 Haziran 2014 Saat: 17:14
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.680 kez okunmuştur

Şehit Ümit Balkan Parkı şenlendi
Şehit Ümit Balkan Parkı şenlendi
Kandıra Çarşı Mahallesi Orman Caddesi üzerinde bulunan Şehit Ümit Balkan Parkı uzun zamandır atıl bir durumdaydı. Parkın içinde bulunan ve geçtiğimiz yıl ihalesi açılmayan Kandıra Belediyesi’ne ait işletmenin durumu ise içler acısı bir haldeydi. Camları kapıları kırılan ve atıl bir durumda bırakılan işletmenin yanı sıra kırık dökük kullanılan oyun parkı Kandıra halkı tarafından kötü eleştiriliyordu.
İHALESİ YAKINDA Şehir planlamasına ve sosyal alanların çoğalmasına büyük önem veren Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Şehit Ümit Balkan Parkı için göreve gelir gelmez düğmeye basmıştı. Parkın içinde bulunan işletme uzun bir tadilat işleminin ardından görsel bir güzelliğe kavuştu. Kırık dökük olan oyun parkları ve zemini yenilendi. Parkın çevre düzenlemesi yeniden elden geçirilirken, yeni yapılan çardaklar ise vatandaş tarafından büyük beğeni topladı. Uzun zamandır sessizliğe gömülen Şehit Ümit Balkan Parkı yeniden çocuk sesleriyle şenlenmeye başlarken, parkın içinde bulunan işletmenin ise önümüzdeki günlerde ihaleye açılması bekleniyor.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑