Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Sedat Köse: Kandıra’yı Turizmin İncisi Yapacağız

Kandıra’da AK Parti’den belediye başkan aday adayı olan Sedat Köse turizm ile ilgili yapacağı çalışmaları aktardı.

29 Ekim 2013 Saat: 17:34
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.024 kez okunmuştur

Sedat Köse: Kandıra’yı Turizmin İncisi Yapacağız
Sedat Köse: Kandıra’yı Turizmin İncisi Yapacağız
BÖLGE CAZİP HALE GETİRİLECEK AK Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Sedat Köse: Kandıra’nın imar planlarının bakanlık tarafından onaylanmasını takip ederek süreci hızlandıracağız. Belediye olarak gerekli altyapıyı tamamlayarak, bürokrasiyi azaltıp ruhsatlanma sürecini hızlandıracağız. Böylelikle turizm yatırımcıları için bölgeyi cazip hale getireceğiz. Müteşebbisleri teşvik edip, halkımızı yatırım yapmaya davet edeceğiz.
YILDIZLI OTELLERLE KALKINACAK Mesafe yönünden İstanbul, Sakarya, Düzce, Kocaeli ve civar illerine yakınlığımızı kullanarak ilçemizi uğrak bir yer haline dönüştüreceğiz. Tatilin başkenti Kandıra olacaktır.Eşsiz güzellikteki sahillerimizi mavi bayraklarla donatarak yerli turistin ilgisini yakından çekmeyi planlamaktayız. Bu cazibeyi iyi bir şekilde pazarlayarak turizm yatırımcısına sunacağız. Yatırımcıların kuracağı yıldızlı oteller ile bölgemiz iktisadi olarak kalkınacaktır. Sadece yıldızlı oteller değil, butik otel, tatil köyleri ve pansiyonlar ile Kandıralı müteşebbislere de gerekli ortamı hazırlayacağız. Tek amacımız köylüyü, esnafı, işletmeciyi bu hareketlilikten faydalandırıp kalkındırmak olacaktır.
4 MEVSİM TATİLİN ADRESİ; KANDIRA Sadece deniz turizmi ile ilçenin sınırlandırılamayacağını ifade eden Sedat Köse Kandıra’nın diğer coğrafi güzelliklerini de insanımıza sunacağız dedi. Bunlar başlıca; yürüyüş parkurları, trekking alanları, mesire alanları, çadır kamp tesisleri, tekne turları, dalgıçlık ve benzeri birçok projeyle Kandıra’yı tatilin adresi yapacağını ifade etti. Kefken, Bağırganlı ve Cebecide hem halkla hem de balıkçılarla görüşen, vatandaşlar tarafından projeleri ilgi ile dinlenen AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Sedat Köse Kandıra’nın geleceği için gece gündüz çalışacağız diyerek sözlerini sonlandırdı.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑