Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Sedat Köse’den organik tarıma destek

AK Parti Kandıra Belediye Başkan aday adayı Sedat Köse, gezilerine hız kesmeden devam ediyor. Ziyaretleri kapsamında gittiği Gemicipınar Köyü’nde bir çok vatandaşın görüşünü ve desteğini aldı.

15 Kasım 2013 Saat: 20:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.182 kez okunmuştur

Sedat Köse’den organik tarıma destek
Sedat Köse’den organik tarıma destek
Kandıra da gittiği her yerde yoğun ilgiyle karşılaşan Köse, Gemicipınar Köyü eski Muhtarı Abdullah Şahin’in daveti üzerine ev oturmasına gitti. Köse, davet üzerine gittiği eski Muhtar Abdullah Şahin’in evinde mancarlı pide sürpriziyle karşılaştı. Kandıra’nın meşhur yemeği olan mancarlı pide eşliğinde hoş sohbetler edildi. Köy sakinlerinden organik tarımla ilgilenen Kamil Koç, Kandıra’nın bu faaliyetleri ilerletmesi için Köse’den bilgi ve alt yapı desteği istedi.
KANDIRA’NIN GELECEĞİNİ ŞEKİLLENDİRECEĞİZ Aday Adayı Sedat Köse “Son yıllarda gerek tarımsal ilaçların, gerekse gübrelerin bilinçsizce kullanımı bitkisel üretimde artışın yanında kalitesiz ve insan sağlığını tehdit edecek ürünlerin ortaya çıkmasına neden oldu. Bu sorunların önüne geçmek için organik tarım noktasında arkadaşlar ciddi çalışmalar gerçekleştiriyorlar. Bu noktada Kandıra da bizimde hayata geçirmek istediğimiz projelerimiz var. Organik tarımın gelişimi için desteklerimizi ve çabalarımızı durmaksızın devam ettireceğiz. Bu yapıda bilgiyi, kaliteyi ve alt yapıyı çalışma arzusuyla harmanlayıp Kandıra’nın geleceğini yeniden şekillendireceğiz” şeklinde konuştu.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑