Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Kültür

Seçilebilecek yerden “manav” adaylar görmek istiyoruz!

29 Temmuzda tanıtımı yapılan Kocaeli Manav Kültürü Dernekler Federasyonu genel seçimler öncesinde yaptığı yazılı açıklama ile siyasi partilere çağrıda bulundu

21 Mart 2023 Saat: 11:55
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.516 kez okunmuştur

Seçilebilecek yerden “manav” adaylar görmek istiyoruz!
Seçilebilecek yerden “manav” adaylar görmek istiyoruz!

Kandıra Çakmaklar Köyü Derneği Başkanı Şükrü Başaran’ın başkanlığını yaptığı, 13 dernekten oluşan, İZKANDER, Kocaeli Kandıralılar Derneği, İzmit Kandıralılar Derneği ile Kocaeli Yerel Kültür Platformuna üye derneklerin yer almadığı Kocaeli Manav Kültürü Dernekler Federasyonu, yerel seçimlere iki ay kala sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Söz konusu paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

“SİYASİ PARTİLERE ÇAĞRIMIZDIR!
Bu kentte 700 yıldır yaşayan Manavlar olarak 14 Mayıs 2023 Milletvekili Genel Seçimlerinin adaylık sürecinin başladığı bu dönemde, tüm siyasi partilere açık çağrıda bulunuyoruz.

“MANAVLARA ADİL DAVRANILMIYOR”
Manav halkımız kendilerini temsil edecek milletvekillerinin seçiminde adil davranılmadığını ve bu dağılımda oy potansiyellerinin dikkate alınmadığını düşünmektedir. Bu anlamda, milletvekili genel seçimlerinde, tüm siyasi partilerin milletvekili aday listelerinde seçilebilecek sırada, halkımızla iç içe olan halkımıza dokunan ve halkımız da karşılığı olan “manav” adaylar görmek istiyor.

“YILLARDIR HİÇBİR TALEPTE BULUNMADIK”
Yıllardır koşulsuz ve hiçbir talepte bulunmadan desteklediğimiz, oy verdiğimiz tüm siyasi partilerden bu çağrımıza kayıtsız kalmamalarını bekliyoruz.
Kocaeli kent kamuoyunda halkımızın bu talebinin haklı bir talep olduğu konusunda görüş birliği olduğunu biliyor ve görüyoruz. Biz halkımızın için ve halkımızla birlikte yapılan siyaseti destekliyoruz. Halkımızın düşünce ve seçimlerinin her zaman arkasındayız.

“HALKIMIZIN HAKLI ÇAĞRISI…”
Kocaeli Manav Kültürü Dernekler Federasyonu olarak tüm siyasi partilerimizin, halkımızın bu haklı çağrısını ve uyarısını dikkate alacaklarına inanıyor ve 14 Mayıs Milletvekili Genel Seçimlerinin ülkemize ve kentimize hayırlı olmasını diliyoruz.
Kocaeli Manav Kültürü Dernekler Federasyonu
Yönetim Kurulu”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑