Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Sarıca: Seçimlerde fark atacağız

CHP Kandıra Belediye Başkan Adayı İsmail Sarıca, seçim öncesi iddialı konuşarak “AKP ile 10 binin üzerinde rakamlarla yarışacağız ve fark atarak seçimi kazanacağız” dedi.

25 Mart 2014 Saat: 16:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 10.055 kez okunmuştur

Sarıca: Seçimlerde fark atacağız
Sarıca: Seçimlerde fark atacağız
CHP Kandıra Belediye Başkan Adayı İsmail Sarıca, gazetemize yaptığı açıklamada Kandıra halkının kendisine sahip çıktığını ve seçimleri farkla kazanacaklarını ifade etti. Son günlerde hükümetin yaşadığı sıkıntılar nedeniyle Kandıra ve Türkiye’de değişimin zorunlu olduğunu söyleyen Sarıca, gelişmelerin CHP’den yana olduğunu vurguladı. Belediyeyi kazandıktan sonra Kandıra’nın kalkınması için acil bir program hazırlayacaklarını belirten Sarıca, işsizliğe kökten çözüm üreteceklerini kaydetti.
CHP ESKİSİ KADAR GÜÇLÜ CHP’nin Kandıra’da eski güçlü günlerine kavuştuğunu ifade eden Sarıca, “Kandıra’mızı geri kalmışlıktan kurtarma yolunda bakanlıklar ve Büyükşehir belediyesi ile birlikte yapabileceğimiz çalışmalar için Allah’ın izniyle yola çıktık. Eylül ayından bu yana Kandıra’nın köylerini karış karış gezdik. Bu zaman içerisinde halkımızın CHP’ye sempati duyduğunu gözlemledim. CHP Kandıra’da eski güçlü günlerine yeniden kavuşuyor. Benim adaylığım bu gelişmeye şüphesiz katkıda bulunmuştur ama asıl olan partimizdir. Halkımız CHP’nin doğrularının yanında yer almaya başladı” dedi. DEĞİŞİM ZORUNLU Hükümetin yaşadığı sıkıntılar nedeniyle halkın CHP’ye yöneldiğini dile getiren Sarıca, “Memlekette olup bitenlerden halkımız rahatsız. Bu rahatsızlık Kandıra ve Türkiye ölçeğindeki bir değişimi adeta zorunlu kılıyor. Gelişmelerin bizden yana olduğuna eminiz. Halkımızın takdirine şüphesiz saygı duyarız ama yaptığımız çalışmalarımızla ödüllendireceğimize inanıyorum” diye konuştu. FARK ATACAĞIZ Seçimi fark atarak kazanacaklarını vurgulayan İsmail Sarıca, “Seçim çalışmalarına ilk başladığım günlerde seviyeli ve saygı çerçevesi içerisinde bir süreç geçireceğimize inandım. Nitekim davranışlarımla da diğer adaylara örnek oldum ve bu süreci güzel bir şekilde geçirdik. Ben Saadet Partisi’nin eski yıllara göre önemli bir oy alacağını, MHP’de ise bir yükselme olacağını düşünüyorum. Net bir şekilde görebildiğim Cumhuriyet Halk Partisi’nin seçimleri kazanacağıdır. Biz AKP ile 10 binin üzerinde rakamlarla yarışacağız ve fark atarak seçimi kazanacağız” diye konuştu. ACİL KALKINMA PLANI Göreve gelir gelmez acil kalkınma planı ile işe başlayacağını söyleyen CHP Adayı, “Kandıra’mızın bu geri kalmışlığı hepimiz için bir sıkıntı konusudur. Broşürlerde açıkladığımız projelerimiz doğru tespitlerdir. Kandıra’mızın kalkınması için toplu seferberlik yapacağız. Kandıra’mızı akılla, bilgiyle, sevgi ve saygıyla hep birlikte kalkındıracağız. Çalışmalarımızın temeli plan ve projelere dayanacaktır. Ancak bunları, birlikte, bilimsel yöntemlerle ortaya koyacağız. Çok kısa bir zaman içinde ise “Kandıra Stratejik Gelişme ve Acil Eylem Planı” hazır olacaktır. Bunu diğerleri izleyecektir” açıklamalarında bulundu. İŞSİZLİĞE KESİN ÇÖZÜM Kandıra’nın en büyük sorunu olan işsizliğe kökten çare üreteceğini ifade eden Sarıca, “Devlet Planlama Teşkilatı’nda Türkiye’mizin geleceğinin planlamasında uzun yıllar görev yapmış biri olarak, Cumhuriyet Halk Partisi ve ekibimle beraber Kandıra’mız için göreve hazırım. İşin yolunu yöntemini biliyorum. Hazırlamış olduğumuz plan ve projelerimiz kapsamında yürütülecek çalışmalarla Kandıra’mızda kalkınma yarışına başlayacağız. İşsizliğe kökten çareler üreteceğiz. Başta gençlerimiz olmak üzere, çalışmak hepimizin hakkı ve görevidir” ifadelerini kullandı.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑