Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Sarıca, köy ziyaretlerinde

CHP Kandıra Belediye Başkan Adayı İsmail Sarıca, köy ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Gittiği köylerde oldukça sıcak karşılanan Sarıca, köy halkına projelerini anlatarak destek istiyor.

13 Şubat 2014 Saat: 18:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.889 kez okunmuştur

Sarıca, köy ziyaretlerinde
Sarıca, köy ziyaretlerinde
Yerel seçimlere sayılı günlerin kaldığı şu günlerde CHP Kandıra Belediye Başkan adayı İsmail Sarıca ve ekibi hız kesmeden ziyaretlerine devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında köy ziyaretlerini sürdüren CHP Belediye Başkan adayı İsmail Sarıca’ya, İl Genel Meclis Üyesi Recep Şenol, parti üyeleri Veysel Şenol, Selami Yıldız ve Volkan Bulgurcu da eşlik ediyor. Köy kahvelerinde ve ailelerin bahçelerinde gerçekleşen keyifli sohbetlerde Sarıca, halka kendisini tanıtma ve projelerini anlatma fırsatı buluyor. Her gün farklı köylerde çalışmalar yürüten Sarıca ve beraberindekiler, gittikleri köylerde büyük bir coşkuyla karşılanıyor.
KÖY HALKINDAN DESTEK İSTEDİ Geçtiğimiz günlerde Ocaklar Köyü, Topluca Köyü ve Cabbarlar Mahallesi’nde vatandaşla bir araya gelen Sarıca, yaptığı konuşmasında, “Mesleğim boyunca milletime hizmet ettim. Şimdi kendi memleketimin insanlarına hizmet etmek için belediye başkanlığına talibim. Bilgi ve birikimimi Kandıra’mızın değerli köylerinin gelişmesi ve kalkınması için harcayacağıma söz veriyorum” diyerek köy halkından destek istedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑