Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Yaşam

Sarıca: Bağırganlı’nın yüreğimde özel bir yeri var

CHP Kandıra Belediye Başkan Adayı İsmail Sarıca, adaylık çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Son olarak Bağırganlı Sahili’ni ziyaret eden Sarıca, “Bağırganlı’nın yüreğimde özel bir yeri var” dedi.

11 Ocak 2014 Saat: 18:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.442 kez okunmuştur

Sarıca: Bağırganlı’nın yüreğimde özel bir yeri var
Sarıca: Bağırganlı’nın yüreğimde özel bir yeri var

CHP Kandıra Belediye Başkan Adayı İsmail Sarıca, CHP Delegesi Vedat Polat ve Belediye Meclis Üyesi Cüneyt Erdem'le birlikte Bağırganlı Köyü’nü ziyaret etti. Kahvede yaptığı söyleşide; "Bağırganlı’nın yüreğimde özel bir yeri vardır. Sanıyorum 5 yaşındaydım, köyümüz Çerçilli’de yapılacak yeni camii için büyük amcam kum almaya geldiği bir yaz günü beni de buraya getirdi. Denizi yakından gördüm, suyun tadına baktım bu anımı unutamam" dedi.
BAĞIRGANLI HİZMETE DOYACAK Eski muhtar Necmettin Öztürk'ün liman konusuyla ilgili olarak birkaç kez Ankara’ya geldiğini belirten Sarıca, "Limanın yer seçimi dahil, istenildiği gibi gerçekleşmesinde Bağırganlıların duyarlılığı önem taşımıştır" diye konuştu. CHP Delegeleri Reşat Tunç ve Huriye Yılmaz'ın da katıldığı ziyaretlerde, köylüler ve balıkçılarla görüşen Sarıca "Yeni hizmetlerle Bağırganlı sahilimiz daha güzel olacak" dedi. Bağırganlı halkı Sarıca’nın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek "Allah yolunu açık etsin" dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑