Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Sancaklı: Ülkücülerin ağlama dönemi bitmiştir

MHP il teşkilatı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Saffet Sancaklı ile birlikte Kandıra ilçe teşkilatını ziyaret ederek, Sancaklı’yı tanıtmak ve 2014 yerel seçimlerinde yol haritasını belirlemek için toplantı yaptı.

15 Kasım 2013 Saat: 20:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.399 kez okunmuştur

Sancaklı: Ülkücülerin ağlama dönemi bitmiştir
Sancaklı: Ülkücülerin ağlama dönemi bitmiştir
MHP il teşkilatının programı kapsamında ilçe teşkilatlarını gezerek kendisini tanıtan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Saffet Sancaklı, önceki akşam Kandıra ilçe teşkilatını ziyaret etti. Toplantıya İl Başkanı Aydın Ünlü, Kandıra İlçe Başkanı Türkan Özcan, eski İlçe Başkanı Zekeriya Bayrakdar, ilçe kadın kolları, gençlik kolları ve çok sayıda partili katıldı.
KANDIRALI BİZDEN KIVILCIM BEKLİYOR Seçim sürecine çok iyi hazırlandıklarını ve Kandıra’da iddialı olduklarını vurgulayan İl Başkanı Aydın Ünlü, iyi bir adayla Kandıra’da seçimi rahatlıkla kazanabileceklerini ifade etti. Ünlü; “Kandıra taban olarak MHP’ye en sıcak bakışın olduğu yer. Kandıralı MHP’den bir kıvılcım bekliyor. Biz onların karşısına öz Kandıralı bir aday ile çıktığımız da Kandıralı bize oy verecek. Her dönem olduğu gibi bu dönemde başarmak için elimizden geleni yapacağız” şeklinde konuştu. İNANCINIZ HER GÜN ARTACAK Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Saffet Sancaklı ise yaptığı konuşmasında; “31 Mart’ta Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne kahve içmeye çağırıyorum” diyerek iddialı olduğunu vurguladı. Sancaklı, “Göreceksiniz öyle bir seçim çalışması yapacağız ki; yalnız Kocaeli tarihinde değil Türkiye tarihinde de konuşulacak.1 Aralık’tan itibaren sokakta olacağız, projelerimizi dökeceğiz. 120 günlük programımız belirlenecek ve ne yapacağımızı nerede olacağımızı herkes bilecek. Biz sahaya inip çalışmaya başladıktan sonra ilçeleri nasıl alacağımızı göreceksiniz, inancınızın her gün arttığınızı göreceksiniz.
YOLSUZLUKLARIN HESABINI VERECEKLER Artık ülkücülerin ağlama dönemi bitmiştir. Artık biz seçim akşamı evimize gidip telefonlarımızı kapatıp uyumayacağız. Biz zaferimizi kutlarken diğerleri evlerine gidip telefonlarını kapatıp uyuyamayacaklar bile. Çünkü yaptıkları yolsuzlukların hesabını mahkemeye nasıl vereceklerini düşünecekler” diye konuştu. ADAY, 8 ARALIK’TA AÇIKLANACAK İl Başkanı Aydın Ünlü, Kandıra Belediye Başkan adayının açıklanması için AK Parti’nin adayını beklemediklerini ifade ederek; “Kandıra adayını 8 Aralık İstanbul aday tanıtım programında açıklanacağız. Diğer partilerin adaylarına göre aday belirlememiz söz konusu değildir” dedi. Toplantı basına kapalı olarak devam etti.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑