Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Sancaklı: Hedefimiz en az 6 ilçeyi kazanmak

MHP Büyükşe

30 Ocak 2014 Saat: 19:04
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 9.204 kez okunmuştur

Sancaklı: Hedefimiz en az 6 ilçeyi kazanmak
Sancaklı: Hedefimiz en az 6 ilçeyi kazanmak
Önceki gün MHP Kandıra ilçe teşkilatının seçim bürosu açılışına katılan ve ilçede bir dizi ziyaretler gerçekleştiren MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Saffet Sancaklı, gazetemiz Kandıra Temsilciliği’ni de ziyaret ederek Ünal Cankurt’un sorularını yanıtladı. Sancaklı’ya Kandıra Belediye Başkan adayı Ahmet Şakacı, İlçe Başkanı Türkan Özcan ve MHP Kocaeli eski Milletvekili Cumaali Durmuş da eşlik etti.
HEDEF; 6 İLÇE Oldukça samimi geçen ziyarette sorularımızı yanıtlayan Sancaklı, Kandıra ve köylerinde MHP’nin yükselişini ısrarla vurguladı. Sancaklı; “Ben Kocaeli halkının AKP’ye oy veren kısmının sadece Müslüman olduklarından, çalıp çırpmayacaklarını ve adaletli olduklarını düşünerek oy verdiklerini biliyorum. Ama bu son gelişen olaylarda ve özellikle PKK ile olan ilişkilerde AKP’nin oyları MHP’ye kaymıştır. 15 gün önceki anket sonuçlarına göre AKP ile oylarımız eşitlendi. Ben MHP’nin bütün ilçelerde iddialı olduğunu düşünüyorum. Bu seçimler çok kısa farklarla bitecek. Başta Büyükşehir olmak üzere 6 ilçe hedefimiz” dedi. KANDIRA’YA AĞIRLIK VERİYORUZ Darıca ve Karamürsel’de şanslarının çok yüksek olduğunu ifade eden Sancaklı, “Adayların erken açıklandığı ilçelerde daha şanslıyız. Darıca ve Karamürsel adaylarımız neredeyse 1 yıl önce açıklandı ve çalışmalarında önemli aşamalar kaydetti. Kandıra adayımız Ahmet Şakacı da aslında erken açıklandı fakat köylerde sadece bir tur atabildi. Bizim amacımız en az üç tur atmak. O yüzden Kandıra’ya daha fazla ağırlık veriyoruz” dedi.
ATMOSFER MHP LEHİNE DÖNÜYOR Köylerde büyük ilgi gördüklerinin altını çizen Sancaklı, “Kandıra köylerini ziyaret ettiğimizde atmosferin MHP lehine dönüştüğünü görüyoruz. AKP’den kayan oylar sağcı bir parti olduğumuzdan dolayı MHP’ye kayıyor. Tabi bunun nedenleri arasında Büyükşehir yasası ile köylerde tarımın ve hayvancılığın yok edilmesini de söyleyebiliriz. 100 yıllık köylülere sen artık köylü değil şehirlisin diyorlar. Köylüler ise mazot fiyatını arttıran ve hayvanların su içtiği yalaklara bile su sayacı bağlayan bir hükümete tekrar oy vermeyeceklerini söylüyorlar. Bende 31 Mart’ta ‘o sayaçları kırın atın’ diyorum. Köylerde bize inanılmaz bir ilgi var. Kandıra köylerinden yüksek bir oy alacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu. KANAAT ÖNDERLERİ MHP’DEN YANA Kandıra’nın kanaat önderleri bizim yanımızda diyen Sancaklı, “Milliyetçi Hareket Partisi Kandıra’da en iddialı partilerin başındadır. Anket sonuçlarında çok iyi seviyelere yükseldik. Yakın zamanda projelerimizi açıkladığımızda yükselişimizin hızla devam edeceğine inanıyorum. Yüzde kaç oy alırız net bir şey söyleyemiyorum fakat Kandıra’da ki kanaat önderlerinin bile görüşleri MHP’den yana” dedi.
TÜRKİYE’NİN GELECEĞİ OYLANACAK Yerel seçimlerin önemine de dikkat çeken Sancaklı, “Türkiye Cumhuriyeti, 30 Mart seçimlerini sadece yerel seçim olarak görmüyor. Çünkü bu seçimlerde Türkiye’nin geleceği oylanacak. Vatanseverlerin MHP çatısı altında birleşeceğine inanıyoruz. Çünkü bu seçimde vatanseverlerle ülkeyi uçuruma götürenler arasında büyük bir savaş vardır. Halkımız sağ duyulu davranacak ve takım tutar gibi parti tutmayacak. Yerel seçimlerin halkımıza, vatanımıza ve kentimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑