Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Sanayi esnafı, camileri için destek bekliyor

3 yıl önce Kandıra Belediyesi tarafından sanayi bölgesine yapılması planlanan caminin, temeli atıldığı halde hala yapılmaması sanayi esnafını üzdü

29 Ocak 2013 Saat: 11:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 12.058 kez okunmuştur

Sanayi esnafı, camileri için destek bekliyor
Sanayi esnafı, camileri için destek bekliyor
Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, 2009 yerel seçimlerde sanayi esnafına cami sözü vermişti. Seçimleri kazanmasıyla birlikte belediyeye ait araziden cami için yer ayırmış, tüm sanayi esnafının bu şekilde gönlünü kazanmıştı. Başkan Kan, 2009 yılında cami temelini attı. O günden bugüne 3 yıl geçmesine rağmen camide ilerleme olmaması sanayi esnafını umutsuzluğa düşürdü. CAMİ İÇİN PARA TOPLANDI Kandıra Belediyesi caminin projesini çizmiş adını ise Akhasan Camisi koymuştu. Caminin temelini 3 yıl önce atmasıyla birlikte Kandıra Sanayi Güzelleştirme Derneğine devretmişti. Dernek başkanı Murat Ay sanayi esnafına inerek caminin yapılması için yardım istemişti. Sanayi esnafından toplanan para herkesi şaşırttı.
İŞÇİLİK PARASI YOK Kendi bütçelerine göre para toplayan sanayi esnafı, maalesef camiyi yaptıracak maliyete ulaşamadı. Bunun üzerine, açıklama yapan Dernek Başkanı Ay, Büyükşehir ve Kandıra Belediyesi’nin yanı sıra hayırsever yardımına başvurduğunu söyledi. Demir, çimento ve tuğla gibi malzemeleri tedarik edildiğini belirten Ay, işçilik parasını elde edemediği için cami inşaatına başlayamadıklarını ifade etti. Dernek Başkanı Murat Ay, Kocaeli ve Kandıra Belediyesi’nden caminin yapılması için destek bekliyor.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑