Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Şakacı’yı ağlatan rüya

Karaağaç Köyü’ne seçim çalışmaları için yola çıkan MHP Kandıra Belediye Başkan adayı Ahmet Şakacı ve MHP’liler, Baba Tepesi’ne dönünce herkesi şaşırttı. Başkan adayı Şakacı, rüyasında Akçakoca Beyi gördüğünü belirtti.

1 Mart 2014 Saat: 14:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 11.143 kez okunmuştur

Şakacı’yı ağlatan rüya
Şakacı’yı ağlatan rüya

MHP Kandıra ilçe yönetimi seçim çalışmaları için dün Karaağaç Köyü’ne giderken belediye başkan adayı Ahmet Şakacı’nın talimatıyla birden tüm konvoy Baba Tepesi’ne döndü. Seçim çalışmalarına katılan çok sayıda MHP’li şaşkınlık içerisinde Baba Tepesi’ne çıktı. Akçakoca Anıt Mezarı’nı ziyaret eden MHP Kandıra Belediye Başkan Adayı Ahmet Şakacı, bir süre dua ettikten sonra gözyaşlarına hakim olamadı. Ardından ağabeyi Yalçın Şakacı tarafından Yasin’i Şerif, Tebareke ve kısa süreler okunmasının ardından hep birlikte toplu dua yapıldı.
RÜYASINI ANLATIRKEN DUYGULANDI MHP Kandıra Belediye Başkan adayı Ahmet Şakacı, “Akçakoca Beyi neden ziyaret ettiğimizi herkes merak edebilir. Önceki gece Akçakoca Komutanımızı rüyamda gördüm ve çok etkilendim. Bir Yasin okumak için kabrini ziyaret ettim” dedi. Akçakoca bana şu sözleri söyledi diyen Şakacı, duygulanarak “İsterseniz rüyamın devamını ilerleyen günlerde sizlerle paylaşayım” dedi. Çevresinde bulunan onlarca MHP’li de Başkan Şakacı’nın bu ilgisi karşısında şaşkınlığını bir süre üzerinden atamadı. Akçakoca Bey çevresinde okunan Kuran-ı Kerim ve duaların ardından Karaağaç Köyü’ne geçildi. Burada kılınan Cuma namazının ardından seçim çalışmalarına devam edildi.


       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑