Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Şakacı, Sancaklı ile köy ziyaretlerinde

MHP Kandıra Belediye Başkan Adayı Ahmet Şakacı, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Saffet Sancaklı ile birlikte Akçaova ve Teksen köylerini ziyaret etti.

22 Mart 2014 Saat: 23:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.378 kez okunmuştur

Şakacı, Sancaklı ile köy ziyaretlerinde
Şakacı, Sancaklı ile köy ziyaretlerinde

Seçimlere sayılı günler kala çalışmalarına dur durak bilmeden devam eden MHP Kandıra Belediye Başkan Adayı Ahmet Şakacı, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Saffet Sancaklı ile birlikte Akçaova ve Teksen köy halkı ile bir araya geldi. Seçim bürosu önünden hareket eden 25 araçlık bir konvoyla yola çıkan Sancaklı ve Şakacı’yı coşkulu bir kalabalık karşıladı. Akçaova köy camiinde kılınan Cuma namazı sonrası, köy kahveleri ve esnaf ziyaret edildi. Daha sonra köy kahvesinin balkonundan Şakacı ve Sancaklı, köy halkına hitap ederek meclis üyesi adayları tanıtıldı. Bu ziyaretlerde Şakacı ve Sancaklı’ya, İl Başkanı Aydın Ünlü, İlçe Başkanı Türkan Özcan, meclis üyesi adayları ve çok sayıda partili katıldı.
TEK MİLLET TEK VATAN TEK BAYRAK Ahmet Şakacı Akçaova Köyü’nde yapmış olduğu konuşmasında, “Memurluktan emekliyim memurun halini biliyorum. Çiftçi çocuğuyum köylünün halini biliyorum. Kandıra’yı Kandıra’nın değerleriyle dürüst, ilkeli, şeffaf, hukuk kurallarının işlediği güvenin esas olduğu bir Kandıra inşa etmek için yola çıktık. Bizim hizmet anlayışımız siyasi odaklı değil insan odaklı. Kandıra’yı ve köylerini hiçbir siyasi partiyle değil muhtarlarımızla beraber yöneteceğiz. Biz kimseye ötekileştirmeden hepinize aynı gözle yapacağız. Eğer farklı gözler görürsek o gözlerimiz kör olsun. Biz tek millet, tek vatan, tek bayrak diyen siyasi partinin temsilcileriyiz. Önce ülkem sonra partim sonra biz diyen zihniyetin mensuplarıyız” dedi.



       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑