Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
kocyigit (sağ blok 3)
Naturel Piknik (Sağ 4)
Dönmez İnşaat (Sağ 5)

Siyaset

Şakacı’nın seçim çalışmaları miting havasında

MHP Kandıra Belediye Başkan Adayı Ahmet Şakacı, Bağırganlı ve Bollu Köyü ziyaretlerinde halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Şakacı, köy kahvelerine sığmayan vatandaşlara miting havasında seslendi.

2 Mart 2014 Saat: 19:01
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.981 kez okunmuştur

Şakacı’nın seçim çalışmaları miting havasında
Şakacı’nın seçim çalışmaları miting havasında

MHP Kandıra Belediye Başkan adayı Ahmet Şakacı, meclis üyesi adayları ile birlikte her gün farklı bir köyde çalışmalarına devam ediyor. Önceki gün Kandıra’ya bağlı Bağırganlı ve Bolu Köylerini ziyaret eden Şakacı, halkla bir araya geldi. Bu ziyaretlerde DP İlçe Başkanı Ender Altınay, MHP İlçe Başkanı Türkan Özcan, belediye meclis üyesi adayları ve çok sayıda partili de Şakacı’ ya eşlik etti. Başkan gibi büyük bir kalabalıkla karşılanan Şakacı, halkın sorun ve isteklerini dinledi.
KENDİ SUYUMUZDAN YARARLANAMIYORUZ Bağırganlı köy kahvesinde halkla bir araya gelen Şakacı, halkın sıkıntılarını ve isteklerini dinledi. Bağırganlı halkı köylerindeki su sorununu Şakacı’ya aktararak “Bizim köyümüzde su sorunu var. Kandıra’nın su ihtiyacının bir kısmı buradan temin edilirken, biz kendi suyumuzdan yararlanamıyoruz. Bu sorunları iktidara her seferinde iletmemize rağmen herhangi bir çalışma yapılmadı” dedi.
SU HİZMETİ SİZE HELAL Başkan Şakacı ise Bağırganlı köy halkına “Biz bu göreve sizlere hizmet için talip olduk. Kandıra’yı gelin birlikte yönetelim dedik. Tüm sorunlarınıza çözüm arayacağımız gibi su sorununu da hayırlısıyla halledeceğiz. Su hizmeti sizlere annenizin ak sütü kadar helal” dedi.
MİTİNG HAVASINDA KONUŞMA Şakacı, aynı gün Bollu Köyü’nü de ziyaret ederek halkla buluştu. Bollu Köyü Muhtarı Hüseyin Seyrek’in ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette köy halkı kahveye sığmadı. Köy kahvesinin önüne yığılan vatandaşlara kahve balkonundan seslenen Şakacı, köy halkına yoğun katılımlarından ve teveccühlerinden dolayı teşekkür etti. Şakacı, miting havasında gerçekleşen konuşmada halktan destek istedi.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑